Na EXIT prihajajo THE CURE

Festival Exit, ki se je lani okitil z naslovom najboljšega evropskega festivala, se bo v Srbiji, v Novem Sadu, odvijal prihodnje leto med 4. in 7. julijem. The Cure bodo s serijo skrbno izbranih lokacij koncertov obeležili 40. obletnico delovanja zasedbe.

Exit predstavlja: No Sleep Festival

Festivalsko poletje je sicer zaključeno, a bo tudi jesen rezervirana za nepozabne glasbene užitke. Exit med 15. in 18. novembrom v Beogradu predstavlja NO SLEEP FESTIVAL!

5 razlogov zakaj obiskati Sea Dance Festival

Po 18. EXIT festivalu, ki ga je v štirih dneh obiskalo 200.000 obiskovalcev iz več kot 70 držav, se bo v četrtek, od 30. avgusta do sobote, 1. septembra, zgodia peta izdaja Festivala Sea Dance na najlepši plaži Buljarica v Budvi. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj mora biti Sea Dance na vašem seznamu destinacij to poletje!

Tamarina izpoved iz maturantskega izleta v Budvi

Naša maturantka Tamara, je nad maturantskim izletom v Budvi neverjetno navdušena.

najAVDICIJA

A veš tisti občutek, ko razmišljaš, kaj bi počel v življenju pa se ti niti najmanj ne sanja? Ko te praktično nič ne zanima, ko iščeš svojo prihodnost in samega sebe, na koncu pa dobiš priložnost, ki si jo iskal vse svoje življenje! Tej priložnosti se reče "najAvdicija"!

Maturanc video invite 2017 – Na najMaturanca gre tudi Tadej Bricelj aka Srđan Mišić

Tadej jasno in glasno, tako kot vedno s svojo neverjetno energijo vabi več kot 2000 slovenskih maturantov na največji slovenski maturantski izlet leta 2017. Poglejte video od kod se je javil. :)

Maturanc video invite 2017 – nastopila bo skupina In Vivo

Za piko na i, bo letošnji maturantski izlet še toliko bolj odmeven, saj bo samo za Kompasove maturante v Budvi nastopila skupina In Vivo.

Maturanc video invite 2017 – nastopila bosta Vanillaz

Vsako leto nadgrajujemo svoj program in maturantom pričaramo nepozabno vzdušje. Tako bosta na letošnjem maturantskem izletu nastopila tudi DJja, ki sta presegla vse meje in ta trenutek nastopata po vsem svetu. Fanta, Miha in Mark, sestavljata duo Vanillaz in prav onadva sta tista pozitivna »krivca«, ki bosta letošnjim maturantom pričarala nikoli pozabljen žur.

Maturanc video 2016

V tem letu smo v Budvo pripeljali več kot 1500 maturantov iz vse Slovenije, ki se svojega maturantskega izleta spominjajo po norem animacijskem programu ekipe Kompas Young in neverjetnem vzdušju.

Maturanc video 2015

Tako se je rodil danes najbolj množično obiskan maturantski izlet, ki se ga maturantje vsako leto udeležijo v Budvi, destinaciji, ki krasi že tako čudovito državo kot je Črna Gora.