• sea dance
  • sea dance
  • sea dance
  • sea dance

5 razlogov zakaj obiskati Sea Dance Festival

Po 18. EXIT festivalu, ki ga je v štirih dneh obiskalo 200.000 obiskovalcev iz več kot 70 držav, se bo v četrtek, od 30. avgusta do sobote, 1. septembra, zgodia peta izdaja Festivala Sea Dance na najlepši plaži Buljarica v Budvi. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj mora biti Sea Dance na vašem seznamu destinacij to poletje!

1. Nova lokacija festivala

Letos se bo na plaži Buljarica prvič odvijal Festival Sea Dance, ki se nahaja pol ure vožnje iz starega mestnega jedra v Budvi in le nekaj kilometrov od Petrovca, Sutomora in Čanja ter Bečića in Šušnja. Peščeno-prodnata plaža je dolga 2 km, objeta s pasom borovcev in listnatih dreves ter tristo let starim oljčnim nasipom, zaradi česar je Buljarica popolna zelena oaza in destinacija za dolge poletne festivalske noči, ki ji sledijo razburljive dnevne zabave z vašimi najboljšimi prijatelji, koktajli in zvoki valov!

2. Kamp v starem oljčnem nasadu

Kamp Maslina je znan med turisti in bo na samem koncu turistične sezone gostil festivalske obiskovalce iz celega sveta! Med 300-letnimi oljkami in različnimi drevesi, ki zagotavljajo ču-dovito vzdušje sprostitve, boste lahko najeli majhne in razkošne šotore in opremo za taborjenje. Nahaja se nekaj sto metrov od morja in blizu lokacije festivala in je idealna namestitev za čas trajanja festivala.

3. Nekaj za vsakogar - prihajajo največje zvezde sveta in regije

Turkizni biser Jadrana bo gostil vodilne svetovne in regionalne zvezde. V treh festivalskih dneh bodo oboževalci iz celega sveta imeli priložnost uživati v nepozabnih predstavah svetovnih vodij elektronske scene Paul Kalkbrennerja in Nine Kraviz. Plesali boste prav tako ob zvokih Dimitri-ja Vegasa in Like Mike-a, kot tudi letošnje zvezdnice EXIT, Alice Merton. Na glavnem odru fes-tivala bodo tudi skupina Hladno Pivo, Van Gogh in pevec Marko Louis, hip-hop "mutha" na Bal-kanu, Sajsi MC in trenutno vodilni hip-hop zvok regije, Krešo Bengalka in Vojka V, s posebno izvedbo duha gostujočih festivalov, Who See. To ni vse - pričakujte nove izvajalce kmalu!

4. Morski techno

Na zloglasnem No Sleep odru ne bo pomanjkanja navdušenja, kjer se bodo valovi pozitivnih ritmov spustili nad vse ljubitelje podzemnega elektronskega zvoka. Na seznamu odličnih izva-jalcev bo vodil eden od techno zvezd nove generacije Dax J, pa tudi glavni akterji Antigone, Francois X in Shlømo, Eagles & Butterflies in Sofija Rodina! Poleg njih bo nekaj regionalnih in krajevnih imen. To še ni vse - ljubitelji dobrega zvoka bodo lahko uživali tudi na odru TDI, Lati-no Stage, Silent Disco in pričakuje se še veliko drugih presenečenj.

5. Poletje se je pravkar začelo

Vroče poletne temperature je mogoče pričakovati tudi konec avgusta in začetka septembra, glede na številne vremenske napovedi. Če želite sonce, glasbo in resnično festivalsko poletje, je Sea Dance idealen kraj za vas!