• Kompas Young Avdicija
  • Kompas Young Avdicija
  • Kompas Young Avdicija

najAVDICIJA

Kdaj si bil/a na kakšni res kul "AVDICIJI"?

A veš tisti občutek, ko razmišljaš, kaj bi počel v življenju pa se ti niti najmanj ne sanja? Ko te praktično nič ne zanima, ko iščeš svojo prihodnost in samega sebe, na koncu pa dobiš priložnost, ki si jo iskal vse svoje življenje! Tej priložnosti se reče "najAvdicija"!

Se sprašuješ kakšna je ta avdicija? Gre za avdicijo, preko katere lahko spoznaš svoj sanjski poklic, z vonjem po morju, s pogledom na sončne vzhode in zahode, ter za poklic poln razvedrila, sreče in nasmejanih obrazov. Vse to je poklic, ki ti prinaša različne funkcije, zato v svoje vrste vabimo vse:

- animatorje,

- turistične vodnike

- promotorje (prodajalce)

- dj-je,

-moderatorje,

- fotografe,

- snemalce,

- učitelje plesa, petja …

Dejstvo je, da je Kompas Young EKIPA tisto, kar si si od nekdaj želel/a, saj s svojo tradicijo in daleč najbolj kvalitetnim znanjem na področju turizma, vedno na prvi cilj postavlja zadovoljne goste, vsekakor pa v EKIPI poskrbimo tudi za medsebojno povezanost in edinstveno vzdušje, ki ga najdeš samo v ekipi KOMPAS YOUNG.

Torej, če bi rad spoznaval vsemogoče države tega sveta, če bi rad poletje preživel na pravljično lepih plažah Črnegore, Španije, Grčije, Bolgarije, ali na drugih evropskih destinacijah in če bi rad zimski čas preživel v najbolj mondenih smučarskih središčih in če bi se rad izobraževal, ter izpopolnjeval svoje znanje na področju turizma in pri tem še dobro zaslužil, potem je "najAVDICIJA" najPriložnost zate.

Največja turistična agencija v Sloveniji – Kompas Young tako išče najbolj drzne, energične, nasmejane, sveže in tudi izkušene obraze, ki so pripravljeni na soustvarjanje najbolj edinstvenih turističnih popotovanj.

Zato Potuj z Nami in Odkrij Svoj Sanjski Poklic!

PRIJAVI se na »najAVDICIJO«, ki bo potekala v soboto, 21.10.2017 na Pražakovi ulici 4.

Prijavo oddaj najkasneje do ponedeljka, 16.10.2017

Se vidimo na najAvdiciji!