No Sleep Festival 2019

Potem ko je lani v svoji prvi izdaji zbralo več kot 25.000 oboževalcev elektronske glasbe iz več kot 30 držav z nastopi uveljavljenih imen, kot so Fatboy Slim, Nina Kraviz, Cassius, Lee Burridge, Olof Dreijer in številni drugi, je čas za drugo poglavje No Sleep Festival v Beogradu. Glavno mesto Srbije je znano po živahnem prizorišču klubov in naraščajočem ugledu na svetovni sceni elektronske glasbe.

Od 8. novembra, vse do 10. novembra, No Sleep Festival vabi vse v Beograd na 48-urni neprespani vikend, zraven Donave in drugih slavnih prizoriščih v srcu srbske prestolnice.

Notranji festival elektronske glasbe bo vključeval celodnevno dogajanje na več točkah v središču mesta. Oba glavna dogodka se bosta odvijala v kolosalnem glavnem Hangarju v beograjskem pristanišču z industrijsko postavitvijo, ki jo je nasprotovala največja evropska reka Donava, in se nahaja le 10 minut hoje od beograjskega epicentra, Trga republike. Celotno območje je znano tudi po svojih podzemnih klubih elektronske glasbe, kot so Drugstore, KPTM, Dot.

Poleg glavnih dogodkov bo No Sleep Festival bodo potekale tudi glasbene konference z zelo razburljivimi mednarodnimi in lokalnimi govorci. Njihov cilj je obravnavati številne različne vidike in izkušnje, ki obdajajo današnjo prizorišče elektronske glasbe. Konvergenca ljudi z različnimi izkušnjami bo sprožila dialog na znanih in še neizdelanih področjih globalne in lokalne scene.

Festivalske vstopnice boste na prizorišču v času festivala zamenjali za zapestnice. Od petka do nedelje bo tako z zapestnico omogočen vstop na različne lokacije po Beogradu, tako podnevi kot tudi ponoči.

Prva imena nastopajočih so že znana: Amelie Lens, Kobosili, Farrago, Joyhauser, Sugar Lobby...

No Sleep Festival 2019 - festivalska vstopnica >>

No Sleep Festival 2019 - festivalska VIP GOLD vstopnica >>