SEA DANCE FESTIVAL 2019

Sea Dance Festival se bo odvijal od 30. avgusta do 1. septembra v turkiznem zalivu plaže Buljarica v Budvi v Črni gori.

Plaža Buljarica, dolga več kot 2 km, ki se nahaja le pol ure vožnje od starega mesta Budve, je pravi biser neokrnjene narave jadranske obale. Peščena in prodnata obala je prekrita s pasom borovega gozda in gosto gostimi gozdovi ter tristo let starimi oljkami, zaradi česar je ta črnogorska plaža prava zelena oaza.

David Guetta, najuspešnejši glasbenik 21. stoletja  je prvi najavljen za nastop na Sea Dance festivalu. Vodilni nemški DJ in producent Robin Schulz ter francoski duo Ofenbach se mu bodo pridružili.

sdf

5 RAZLOGOV ZAKAJ OBISKATI SEA DANCE FESTIVAL

1. Lokacija festivala

Tudi letos se bo na plaži Buljarica že drugo leto odvijal Festival Sea Dance, ki se nahaja pol ure vožnje iz starega mestnega jedra v Budvi in le nekaj kilometrov od Petrovca, Sutomora in Čanja ter Bečića in Šušnja. Peščeno-prodnata plaža je dolga 2 km, objeta s pasom borovcev in listnatih dreves ter tristo let starim oljčnim nasipom, zaradi česar je Buljarica popolna zelena oaza in destinacija za dolge poletne festivalske noči, ki ji sledijo razburljive dnevne zabave z vašimi najboljšimi prijatelji, koktajli in zvoki valov!

2. Kamp v starem oljčnem nasadu

Kamp Maslina je znan med turisti in bo na samem koncu turistične sezone gostil festivalske obiskovalce iz celega sveta! Med 300-letnimi oljkami in različnimi drevesi, ki zagotavljajo ču-dovito vzdušje sprostitve, boste lahko najeli majhne in razkošne šotore in opremo za taborjenje. Nahaja se nekaj sto metrov od morja in blizu lokacije festivala in je idealna namestitev za čas trajanja festivala.

3. Nekaj za vsakogar - prihajajo največje zvezde sveta in regije

Turkizni biser Jadrana bo gostil vodilne svetovne in regionalne zvezde. V treh festivalskih dneh bodo oboževalci iz celega sveta imeli priložnost uživati v nepozabnih predstavah svetovnih vodij elektronske scene.

4. Morski techno

Na zloglasnem No Sleep odru ne bo pomanjkanja navdušenja, kjer se bodo valovi pozitivnih ritmov spustili nad vse ljubitelje podzemnega elektronskega zvoka. To še ni vse - ljubitelji dobrega zvoka bodo lahko uživali tudi na odru TDI, Lati-no Stage, Silent Disco in pričakuje se še veliko drugih presenečenj.

5. Popolni zaključek poletja

Vroče poletne temperature je mogoče pričakovati tudi konec avgusta in začetka septembra, glede na številne vremenske napovedi. Če želite sonce, glasbo in resnično festivalsko poletje, je Sea Dance idealen kraj za vas!

Sea Dance vstopnica

Sea Dance vstopnica petek

Sea Dance vstopnica sobota

Sea Dance vstopnica nedelja

Sea Dance camping

Sea Dance VIP