ŽENSKI EUROBASKET 2019

 

1. dan: sreda, 26.6.2019, Ljubljana – Zagreb - Niš

Zbirališče potnikov na parkirišču Dolgi most v Ljubljani ob 22. uri. Odhod avtobusa mimo Novega mesta do mejnega prehoda Obrežje. Po opravljenih obmejnih formalnostih nadaljevanje vožnje mimo Zagreba proti Srbiji.   

2. dan: četrtek, 27. 6. 2019, Ljubljana – Zagreb - Niš

Vožnja skozi hrvaško, mimo Beograda do Niša.  Ob prihodu ogled mestnega jedra, ki leži ob reki Nišavi na kraju, kjer je stalo pomembno rimsko mesto Naissus, ki je rojstni kraj cesarja Konstantina. Najpomembnejši spomeniki so trdnjava, starokrščanska kripta, nekropola in Ćele – kula, ki so jo postavili Turki in vanjo vgradili glave padlih Srbov, ki so se leta 1809 borili v srbsko – turški vojni. Nekaj prostega časa ter odhod do hotela in namestitev.  Popoldan zbor navijačev ter odhod do športnega centra Čair in ogled prve tekme evropskega prvenstva za ženske, Slovenija : Madžarska (16.00). Po končani tekmi druženje navijačev.  Povratek v hotel in nočitev. 

3. dan: petek, 28.6.2019, Niš

Zajtrk in dopoldan prostoPopoldan zbor navijačev ter odhod do športnega centra Čair in ogled druge tekme evropskega prvenstva za ženske, Slovenija : Turčija (16.00). Po končani tekmi druženje navijačev in slovenske košarkarske reprezentance.  Povratek v hotel in nočitev. 

Sobota 29.6.2019 Niš – Beograd – Slovenija

Po zajtrku  odhod  v Beograd. Sprehod po Knez–Mihajlovi ulici mimo Saborne cerkve do trga Republike in do Kalemegdana, beograjske trdnjave, od koder je čudovit razgled na sotočje Save in Donave. Sledi obisk ene izmed znanih beograjskih tržnic in prosto za kavo na Terazijah, kot je navada med Beograjčani.  Popoldan zbor potnikov pri avtobusu in povratek proti Sloveniji.   Predviden prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.

Več o programih si preberi tukaj:

PROGRAM 1(4 DNI) 

PROGRAM 2 (6 DNI)

 


Vključeno

  • Avtobusni prevoz na relaciji Ljubljana – Niš – Ljubljana,
  • cestne in parkirne pristojbine,
  • 2 x nočitvi z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah,
  • ogled mesta po programu (brez vstopnin),
  • vodenje, organizacija in izvedba potovanja.

Doplačila in opombe

  • Vstopnice za tekmo: 10€ za dve tekmi
  • Enoposteljna soba: 60€