Barcelona

in LLoret de mar

7 DNI

★ Največji slovenski maturantski izlet   ★ 1. Izbira slovenskih maturantov  ★ Zapestnica ugodnosti vključena v ceno

369 €

01

SLOVENIJA - MONACO - ŠPANIJA

Odlično vzdušje se začne, ko stopimo na avtobus in se zavemo, da nas pot vodi vse do Španije! Ob dogovorjeni uri zbor na vnaprej določenem mestu in vožnja čez Italijo ter naprej proti Monacu in Monte Carlu, kjer bomo v nočnih urah naredili prvi daljši postanek. Videli boste svet blišča, najdražjih avtomobilov, jaht ter casinojev. Sledi nočna vožnja po Azurni obali proti Španiji, kjer nas bodo prebudili prvi sončni žarki!

02

ŠPANIJA IN COSTA BRAVA

Dopoldan bomo prispeli na znamenito Špansko obalo - Costa Bravo. Sledila bo namestitev ter prosti čas za počitek. Lloret de Mar kot zabaviščna prestolnica, nas bo pričakala odprtih rok. Kaj drugega nam preostane kot skok v kristalno čisto morje? Nastanitev v hotelu, prosti čas za spoznavanje bližnje okolice in večerja. Po večerji »SPOZNAVNI ŽUR« v eni izmed številnih diskotek na glavni mestni promenadi. Prenočevanje.

03

BARCELONA

Po prihodu v glavno mesto Katalonije bo sledil ogled mestnih znamenitosti. Sprehod po parku Guell, Španskem trgu in enem najbolj znanih sprehajališč na svetu, slavni La Rambli ter Gotski četrti. Še nekaj prostega časa za samostojne oglede in nakupe. V popoldanskih urah vrnitev v Lloret de Mar, še nekaj prostega časa za skok v morje in večerja v hotelu. Večer bomo obarvali v belo.

04

LLORET DE MAR IN FIGUERAS

Po zajtrku  se bomo odpravili v bližnje mestece Figueras, kjer stoji Dalijev muzej, eden najbolj nenavadnih muzejev na svetu, katerega morda najbolj znano delo je avto. In to ne katerikoli avto, ampak kar cadillac. Popoldne povratek na Costa Bravo, zvečer pa se bomo podali ne viteške igre, pravi predstavi srednjeveških vitezov na konjih. Ob igrah pa nam bodo postregli še s tipično srednjeveško špansko večerjo. Po igrah pa vsi na nepozaben »SEMAFOR PARTY« s Kompasovo animacijsko ekipo – prepustite barvam naj odražajo vaš stas! Prenočevanje.

05

LLORET DE MAR "BEACH EXPERIENCE"

Prečudovite peščene plaže ter idilična mesta – prava Španija! Ustavili se bomo tudi v mestu Tossa de Mar, kjer boste lahko občudovali gozd kaktusov, ter botanični vrt in ostanke srednjeveške trdnjave. Na plaži se bomo predajali sončnim žarkom, kopanju v kristalno čistem morju, se pomerili v vlečenju vrvi, igranju odbojke in ostalih družabnih aktivnostih. Zvečer sledi najbolj odštekan »PUB CRAWL« v Španiji, v različnih klubih kot so Tropics, St.Trop’, Club Londoner, Disco Revolution,… Prenočevanje.

06

LLORET DE MAR - CANNES - ITALIJA

Zajtrk v hotelu in vožnja proti Italiji z vmesnimi postanki. Ni še konec maturantskega izleta – sledi še postanek v mesu Cannes. Sprehod do znane festivalne dvorane, kjer bo tudi prosti čas za osvežitev. V večernih urah nas čaka »party bus« z vožnjo proti Sloveniji.

07

ITALIJA - SLOVENIJA

Po celotnem maturantskem izletu, se bomo domov vrnili malce utrujeni, a z nepozabnimi spomini za celo življenje. Prihod domov je predviden v dopoldanskih urah naslednjega dne. Se vidimo na after maturantski zabavi!   

Vključeno

✔ prevoz  s  sodobnim  turističnim  avtobusom,  stroške  voznikov,  parkirnine,  cestne  in  ostale pristojbine, 

✔ 4 x polni penzion v  hotelu turistične kategorije  v  Lloret de Maru,

✔ lokalno predpisano turistično  pristojbino,

✔ celodnevni izlet v Figueres,

✔ celodnevni izlet v Barcelono,

✔ izlet v kneževino Monaco in Monte Carlo, postanek v Cannesu,

✔ vse zunanje oglede  po  programu,    

✔ odlično  slovensko  vodenje  in  animacijo, organizacijo  potovanja,

✔ vse tematske zabave po programu.

Doplačila in opombe

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA za maturantske izlete so sestavni del ponudbe in so na voljo na spletni strani Kompas d. d. Program lahko prilagodimo dodatnim željam razredne skupnosti oz. šole na osnovi dogovora.

Možna doplačila:

prisotnost ekipe prve pomoči v primeru več kot 90 udeležencev,

»Kompasova zapestnica ugodnosti«,

španski večer z večerjo in vitezi,

zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini,

zavarovanje rizika odpovedi izleta, 

vstopnina na Camp Nou.