BARCELONA

23. 5. 2020

4 DNI

 199 €

Barcelona je drugo največje mesto v Španiji in hkrati glavno mesto Katalonije, v katerem živi več kot milijon in pol prebivalcev. Zagotovo mesto, ki je vredno obiska, saj ga zaznamuje pestro kulturno in nočno življenje, gospodarsko pa velja za najmočnejše v Kataloniji.

Kot vsak pravi turist si oglejte središče mesta, ki vas bo zagotovo navdušilo s svojo dih jemajočo arhitekturo, ne pozabite pa si ogledati niti mestne tržnice La Boqueria, ki stoji tik ob najprometnejši ulici La Rambla.

V Barceloni se najde tudi nekaj za športne navdušence, saj od tam prihaja eden najuspešnejših nogometnih klubov zadnjih nekaj let, FC Barcelona. V okolici uradnega stadiona kluba Campa Noua stoji tudi muzej, ki je posvečen nogometnim in košarkarskim legendam. Za nogometne navdušence pa bo za pravo vzdušje poskrbela tudi tekma na stadionu Camp Nou. 

Največje število modnih trgovin je na ulici La Rambla, kjer boste lahko uživali v številnih španskih trgovinah. Ob obisku španske restavracije si privoščite znamenito paello, drugače znano kot rižota z morskimi sadeži, ali pa prigrizke, ki jih Španci imenujejo tapas.

Ne pozabite tudi na ogled znamenite Sagrade Familie in parka Guell.

Vključeno

✔ Povratna letalska vozovnica Zagreb -  Barcelona  -  Zagreb,

✔ ročna prtljaga do 10 kg,

✔ 3 x nočitev v hotelu 3*,

✔ letališke pristojbine.

Doplačila in opombe

Možni so tudi drugi termini - za izračun cene in več informacij nas pokličite ali pošljite povpraševanje.