top of page

BUDVA

429 €

#najmaturanc

6 DNI

20. 8. & 25. 8. 2023


★ Največji slovenski maturantski izlet   
★ 1. Izbira slovenskih maturantov 
★ Zapestnica ugodnosti vključena v ceno

01

SLOVENIJA - DUBROVNIK - BUDVA
Forever Young Party

Naj se maturantski izlet končno prične!

Ob dogovorjeni uri zbirališče udeležencev na vnaprej določenem mestu. Vožnja z modernim turističnim avtobusom v smeri Hrvaške. V dopoldanskih urah prihod do Dubrovnika. Sprehod po Stradunu, ozkih ulicah mesta z obzidjem, občudovanje prizorov snemanja »Game of Thrones« in prosto za individualne

oglede in nakupe. Nadaljevanje vožnje naprej po Jadranski obali do Budve, črnogorske prestolnice zabave. Namestitev v hotelu in večerja. Ko se bo sonce spuščalo za obzorje, bomo vedeli, da se približuje »FOREVER YOUNG PARTY«

- skupaj z vami bomo napolnili diskoteko s pozitivno energijo in se spoznali z ekipo, ki bo poskrbela, da bo #najmaturanc vaš najlepši teden mladosti.

02

SV. STEFAN - 007 BEACH PARTY
sLOVEnia PARTY

Po zajtrku boste občudovali razgled na polotok Sveti Stefan, kjer boste v slogu

paparacev lovili številne slavne osebnosti. Skupaj se bomo spustili do ene najlepših plaž crnogorskega primorja, v bližini katere so snemali znani film o tajnem agentu. Morda prav vi postanete 007 zapeljevalci ali zapeljiva Bondova

dekleta. Odprti tuši, vodne pištole, napihljivi flamingi in številne animacijske igre nas bodo ponesle v zabavo. Nepozabno zabavo. Prijetno razpoloženi se vrnemo v nastanitev in imamo čas za počitek vse do večerje. V tisočih grlih bodo odmevali najljubši slovenski hiti, kajti pred nami je »sLOVEnia PARTY«. Kdo bo glasnejši? Štajerci, Korošci, Prekmurci, Gorenjci ali morda Ljubljančani, Dolenjci, Primorci? Vsi smo eno na edinem pravem vseslovenskem maturantskem izletu.

03

SEA & SUN EXPERIENCE
White Party

Po zajtrku se odpravimo na eno najatraktivnejših plaž na jugu črnogorskega primorja. Čaka nas celodnevno doživetje brez primere z animacijsko ekipo Kompas YOUNG. Zasedli bomo enega izmed privlačnih lokalov na plaži, skakali v kristalno čisto, se namakali v bazenčku, nasmejali ob številnih animacijskih igrah ter uživali v dnevni zabavi, s prelepimi pogledi na jadransko morje. Povratek v hotel in večerja. Pred nami je vsakoletni vrhunec maturantskega izleta; »WHITE PARTY«, oblečemo si bele majčke, številni popularni hiti nas bodo popeljali v odštevanje zadnjih sekund pred polnočjo. Doživeli bomo delček pestrega adventnega in novoletnega dogajanja.

04

PLOĆE > FOAM POOL PARTY

SEMAFOR PARTY

Po zajtrku se odpravimo do ene najbolj žurerskih črnogorskih plaž, ki v svojem

srcu skriva bazen, ob katerem nam ni nikoli dolgčas. Čudovit sončen dan bo nakazoval, da je pred nami težko pričakovani »pool party« s Kompas YOUNG animacijsko ekipo ob ritmih najnovejših glasbenih hitov. Prekriti s peno, bomo ob zvokih himne FOREVER YOUNG skupaj zaplesali in si čas na plaži krajšali s kopanjem v kristalno cisti vodi ter številnimi družabnimi igrami v bazenu, zaradi katerih nam bo dan veliko prehitro minil. Povratek nazaj v nastanitev in večerja. Zvečer razkrivamo vaše statuse, saj je pred nami vedno razigrani »SEMAFOR

PARTY«. Prepustite se nagajivim barvam, naj odražajo vaš status.

05

MONTENEGRO EXPERIENCE
Back to SQL Party

Po zajtrku se odpravimo na tradicionalno črnogorsko turo. Vožnja do Cetinj, nekdanje prestolnice še iz časa kraljevine in sprehod po čudovitem starem mestnem mestu. Prosti čas za dopoldansko kavico, nato nadaljevanje vožnje do moderne prestolnice Podgorice s postankom za nakupovanje v slovitem šoping centru »Delta City« in z možnostjo obiska slovitega Hard Rock Cafe-ja, edinega na Balkanu. Veriga se lahko pohvali z bogato zbirko predmetov številnih znanih glasbenikov kot so Madonna, Eminem, Santana … Po povratku in večerji se od maturantskega izleta poslovimo v slogu glasbenih hitov, ki so zaznamovali najbolj zabaven teden vašega življenja in si priredimo nepozaben »BACK TO SQL PARTY«. Niti šolski zvonec ne bo ustavil zadnje zabave.

06

LUNCH BREAK - SLOVENIJA
Bye bye Montenegro

Po zajtrku pomahamo v slovo čudovitim peščenim plažam ter se zapeljemo v smeri Dubrovniškega primorja. Ko bomo že mislili, da je vsega konec in da je pred nami le še pot domov, se bo pred nami odprl čudovit pogled na mestece, ki ga obdaja večkilometrsko obzidje, ki v svojem srcu skriva večtisočletno zgodovino Dubrovniške republike. Prosti čas in postanek bomo izkoristili za možnost kosila, ob katerem ne bo manjkalo jadranskih dobrot. Ob postanku napolnimo baterije in zadnje atome energije prihranimo za zabavo na poti domov. Skupaj obujamo najboljše spomine na nepozaben maturantski izlet in si obljubimo, da se že kmalu ponovno srečamo.

Vključeno

✔ prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, parkirnine, cestne in ostale pristojbine,

✔ nastanitev turistične kategorije v večposteljnih sobah, polpenzione (večerja in zajtrk),

✔ »Montenegro experience« z obiskom Podgorice,

✔ dnevni izlet »Sea&Sun experience«,

✔ dnevni izlet Sv. Stefan z obiskom plaže,

✔ dnevni izlet »Foam Pool Party«,

✔ zunanje oglede po programu,

✔ stroške obveznih spremljevalcev,

✔ stroške izvedbe aranžmaja in animacijo,

✔ organizacijo potovanja,

✔ »Kompas YOUNG zapestnica ugodnosti«,

✔ osnovno nezgodno zavarovanje,

dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS,

✔ riziko odpovedi ter DDV.

Doplačila in opombe

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA za maturantske izlete so sestavni del ponudbe in so na voljo na spletni strani Kompas d. d. Program lahko prilagodimo dodatnim željam razredne skupnosti oz. šole na osnovi dogovora.

  • brez skritih doplačil

  • največ za vaš denar

Poglej letak 
Prijavnica
bottom of page