top of page

BUDVA

449 €

#najmaturanc

6 DNI

20. 8. - 25. 8. 2024


★ Največji slovenski maturantski izlet   
★ 1. Izbira slovenskih maturantov 
★ Zapestnica ugodnosti vključena v ceno

01

SLOVENIJA - BUDVA
RED CARPET WELCOME PARTY

Naj se maturantski izlet končno prične! Ob dogovorjeni uri zbirališče udeležencev na vnaprej določenem mestu. Vožnja z modernim turističnim avtobusom v smeri Hrvaške in nadaljevanje naprej po Jadranski obali do Budve, črnogorske prestolnice zabave. Namestitev v hotelu in večerja. Ko se bo sonce spuščalo za obzorje,  bomo vedeli, da se približuje »RED CARPET WELCOME PARTY« - skupaj se sprehajamo po pravi rdeči preprogi, napolnimo največjo diskoteko in predstavimo celotno ekipo, ki bo poskrbela, da bo #najmaturan vaš najlepši teden mladosti.

02

BUDVA - 007 BEACH PARTY
sEMAFOR PARTY

Po zajtrku boste občudovali razgled na polotok Sveti Stefan, kjer boste v slogu paparacev lovili številne slavne osebnosti. Skupaj se bomo spustili do ene najlepših plaž crnogorskega primorja, v bližini katere so snemali znani film o tajnem agentu. Morda prav vi postanete 007 zapeljevalci ali zapeljiva Bondova dekleta. Odprti tuši, vodne pištole, napihljivi flamingi in številne animacijske igre nas bodo ponesle v zabavo. Nepozabno zabavo. Prijetno razpoloženi se vrnemo v nastanitev in imamo čas za počitek vse do večerje. Zvečer razkrivamo vaše statuse, saj je pred nami vedno razigrani »SEMAFOR PARTY«. Prepustite se nagajivim barvam, naj odražajo vaš status.

03

budva - SEA & SUN EXPERIENCE
ELEGANT Party

Po   zajtrku   se   odpravimo   na   eno   najatraktivnejših plaž na jugu črnogorskega primorja. Čaka nas celodnevno doživetje brez primere z animacijsko ekipo Kompas YOUNG. Zasedli bomo enega izmed privlačnih lokalov na plaži, skakali v kristalno čisto morje, se namakali v bazenčku, nasmejali ob številnih animacijskih igrah ter uživali v dnevni zabavi, s prelepimi pogledi na jadransko morje. Povratek v hotel in večerja. Tudi tokrat bomo do zadnjega napolnili diskoteko in skupaj poskrbeli za najbolj eleganten žur vse do jutranjih ur. Čaka nas pester večer poln presenečenj!

04

budva > FOAM POOL PARTY

SLOVENIA BALKAN PARTy

Po zajtrku se odpravimo do ene najbolj žurerskih črnogorskih plaž, ki v svojem srcu skriva bazen, ob katerem nam ni nikoli dolgčas. Čudovit sončen dan bo nakazoval, da je pred nami težko pričakovani »pool party« s Kompas YOUNG animacijsko ekipo ob ritmih najnovejših glasbenih hitov. Prekriti s peno, bomo ob zvokih himne FOREVER YOUNG skupaj zaplesali in si čas na plaži krajšali s kopanjem v kristalno cisti vodi ter številnimi družabnimi igrami v bazenu, zaradi katerih nam bo dan veliko prehitro minil. Povratek nazaj v nastanitev in večerja. Ker smo na Balkanu, bomo Budvo »razpalili« z najboljšimi in največjimi balkanskimi hiti, ki si jih boste še dolgo po povratku domov prepevali. Ker pa smo na najbolj množičnem slovenskem maturancu, iz tisočih grlih bodo odmevali tudi najljubši slovenski hiti. Kdo bo glasnejši? Štajerci, Korošci, Prekmurci, Gorenjci ali morda Ljubljančani, Dolenjci, Primorci? Vsi smo eno na edinem pravem vseslovenskem maturantskem izletu. Čaka nas najboljši žur do jutranjih ur.

05

budva - MONTENEGRO coast EXPERIENCE
white party

Po zajtrku se odpravimo na odkrivanje skritega bisera črnogorske obale. Po povratku in večerji se od maturantskega izleta poslovimo v slogu glasbenih hitov, ki so zaznamovali najbolj zabaven teden vašega življenja in si priredimo nepozaben »BACK TO SQL WHITE PARTY«. Vsi smo oblečeni v belo, da se vidi koliko barve smo pridobili na sončku… Odštevali bomo sekunde do polnoči in si ob ognjometu obljubili, da se ponovno vidimo na after maturantski zabavi! Niti šolski zvonec ne bo ustavil zadnji ples.

06

budva - SLOVENIJA
Bye bye Montenegro

Po zajtrku pomahamo v slovo čudovitim peščenim plažam ter se zapeljemo v smeri Slovenije. En od postankov bomo izkoristili za možnost kosila, ob katerem ne bo manjkalo jadranskih dobrot. Napolnimo baterije in zadnje atome energije prihranimo za zabavo v avtobusu na poti domov. Skupaj obujamo najboljše spomine na nepozaben maturantski izlet in si obljubimo, da se že kmalu ponovno srečamo.

Vključeno

✔ prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, parkirnine, cestne in ostale pristojbine,
✔ nastanitev turistične kategorije v večposteljnih sobah, polpenzione (večerja in zajtrk),
✔ dnevni izlet »Montenegro coast experience«,
✔ dnevni izlet »Sea&Sun experience«,
✔ dnevni izlet »007 beach party«,
✔ dnevni izlet »Foam Pool Party«,
✔ zunanje oglede po programu,
✔ stroške obveznih spremljevalcev,
✔ stroške izvedbe aranžmaja in animacijo,
✔ organizacijo potovanja,
✔ »Kompas YOUNG zapestnica ugodnosti«,
✔ osnovno nezgodno zavarovanje,
dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS,
✔ riziko odpovedi ter DDV.

Doplačila in opombe

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA za maturantske izlete so sestavni del ponudbe in so na voljo na spletni strani Kompas d.o.o. Program lahko prilagodimo dodatnim željam razredne skupnosti oz. šole na osnovi dogovora.

  • brez doplačil

  • največ za vaš denar

Poglej letak 
bottom of page