RIMINI

5 DNI

299 €

★ Največji slovenski maturantski izlet   ★ 1. Izbira slovenskih maturantov  ★ Zapestnica ugodnosti vključena v ceno

01

SLOVENIJA - RIMINI

Andiamo! Težko pričakovani dan odhoda je napočil in kilometri vožnje čez Padsko nižino do Riminija bodo hitro za nami. To simpatično obalno mestece se v poletnem času prelevi v Italijansko prestolnico zabave, katero obišče na tisoče mladih iz vseh delov Evrope. Po prihodu sprehod po  starem mestnem jedru Riminija: Avgustov slavolok, Tiberijev most, tempelj družine Malatesta, grad Sismondo, palača Garampi, gledališče Galli … Pred nami je»SPOZNAVNI ŽUR« v eni izmed številnih diskotek ob slavni ulici Lungomare – prve noči nikoli ne pozabiš.

02

RIMINI - SAN MARINO

Vožnja do ene najstarejših držav na svetu – republike San Marino. Ogled starega mesta: bazilika sv. Marina, znamenite tri utrdbe, trg svobode z mestno palačo … Še nekaj prostega časa za samostojne oglede in nakupe. Ob dogovorjeni uri zbor in vožnja nazaj v Rimini. Prosto popoldne za za odhod na dolgo peščeno plažo, ki zaradi številnih obmorskih barov in pomolov, spominja na kalifornijsko iz znamenite nanizanke »Obalna straža«.

03

RIMINI - MIRABILANDIJA

Park se ponaša z najvišjim »vlakom smrti« v Evropi, ki doseže hitrost preko 100 km/h, z velikim vrtečim razglednim kolesom, dvoranami s 4D-tehnologijo in še številnimi drugimi adrenalinskimi napravami. Posebna privlačnost so številne predstave, med katerimi je najbolj znana kaskaderska predstava po vzoru filma »Policijska akademija«. Povratek v hotel in prosto popoldne za kopanje, družabne igre na plaži, animacije in druženje s sošolci... Po večerji je pred nami vedno razigrani »SEMAFOR PARTY« Prepustite barvam naj odražajo vaš stas.

04

RIMINI BEACH EXPERIENCE

Odhod na znano Riminijsko plažo, ki po svojem izgledu in številnih plažnih barih spominja na kalifornijsko obalno stražo. Za dobro voljo in dnevno animacijo bo poskrbela vedno razigrana ekipa Kompas Young. Dan si bomo krajšali s kopanjem v kristalno čisti vodi, dnevnim dogajanjem na plaži in številnimi družabnimi igrami, ob katerih se bomo pošteno nasmejali.  V poznih popoldanskih urah povratek v hotel in večerja. Čaka nas še zadnji, vendar nepozabni »CLOSING PARTY«, kjer bomo še zadnjič skupaj zaplesali.

05

rimini - slovenija

Ob dogovorjeni uri odhod iz Riminija in vožnja po magistrali do nekdanje prestolnice zahodnega rimskega cesarstva in ostrogotskega kraljestva–Ravene. Krajši ogled starega mestnega središča, kjer najdemo Dantejevo grobnico, baziliko San Vitale, arijansko krstilnico in ostale pomembne spomenike iz rimske in zgodnjekrščanske dobe. Prosti čas za slastno piedino in arrivederci Italia… Najboljši maturantski izlet se v nas nikoli ne konča. Že na poti domov si bomo obljubili, da se ponovno vidimo na after maturantski zabavi.

Vključeno

prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, parkirnine, cestne in ostale pristojbine,

nastanitev v hotelu turistične kategorije v večposteljnih sobah, polpenzion (zajtrk in večerja),

✔ dnevni vstop v Mirabilandijo,

zunanje oglede po programu,

stroške obveznih spremljevalcev,

stroške izvedbe aranžmaja in animacijo,

organizacijo potovanja,

osnovno nezgodno zavarovanje, dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS,

riziko odpovedi ter DDV.

Doplačila in opombe

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA za maturantske izlete so sestavni del ponudbe in so na voljo na spletni strani Kompas d. d. Program lahko prilagodimo dodatnim željam razredne skupnosti oz. šole na osnovi dogovora.

Možno plačilo na 12. obrokov.