PARTY VODICE

5 DNI

279 €

★ Največji slovenski maturantski izlet   ★ 1. Izbira slovenskih maturantov  ★ Zapestnica ugodnosti vključena v ceno

01

SLOVENIJA - vodice

Dobro vzdušje na avtobusu nas bo popeljalo čez Hrvaško v smeri Dalmacije. V dopoldanskih urah prihod v Šibenik, čudovito mesto severne Dalmacije. Sprehod po mestu mimo glavnih znamenitosti: katedrala Sv. Jakova, palača Foscolo, mestna loža,… Prosti čas za osvežitev na obalni promenadi. Po ogledu nadaljevanje vožnje do bližnjih Vodic, ki jim zaradi pestrega nočnega življenja, številnih obalnih lokalov in barov pravijo tudi »druge Zrće«.

02

VODICE - TROGIR - SPLIT

Sprehod po simpatičnem mestu in še nekaj prostega časa za kavico. Nadaljevanje vožnje po jadranski magistrali do Splita. Med njegovimi znamenitostmi vsekakor najbolj izstopa impresivna Dioklecijanova palača, ki se nahaja tudi na Unescovem seznamu kulturne dediščine. Postanek za sprehod po palači ali osvežitev na sloviti Splitski rivi. Že je pred nami tradicionalna zabava v belem »WHITE PARTY« v sodelovanju z asistenco CORIS.

03

VODICE - BOAT PARTY

Vožnja z ladjico bo potekala mimo številnih otočkov in skritih zalivčkov ob spremljavi glasbenih ritmov na palubi. Vroče sončne žarke bomo v enem izmed skritih zalivčkov nadgradili s skokom v morje in si tako prijetno popestrili dan. Povratek na celino in prosti čas za poležavanje na mestni plaži do večerje. Čaka nas »CLUBBING PARTY« po najbolj znanih diskotekah kot so Exit, Bunny, Hacienda,… Kje se bomo najdlje zadržali? To izbiro prepustimo vam.

04

VODICE BEACH EXPERIENCE

Dan si bomo krajšali s kopanjem v kristalno čisti vodi, zabavo na plaži in številnimi družabnimi igrami, zaradi katerih nam bo dan veliko prehitro minil.  Ekipa Kompas YOUNG bo poskrbela, za dnevno doživetje brez primere. V poznih popoldanskih urah povratek v hotel in večerja. Odštevali bomo ure do odhoda na  »CLOSING PARTY«, kjer bomo še zadnjič skupaj zaplesali.

05

VODICE - SLOVENIJA

Ob dogovorjeni uri nadaljevanje vožnje z vmesnimi postanki za osvežitev v smeri tunela Sv. Rok in mimo Zagreba proti Sloveniji, kamor je prihod predviden v poznih večernih urah. Med vožnjo proti domu bomo skupaj z vami obujali spomine na čudovite dni, ki smo jih preživeli skupaj in si obljubili, da se ponovno vidimo na after maturantski zabavi.

Vključeno

prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, parkirnine, cestne in ostale pristojbine,

nastanitev v hotelu turistične kategorije v večposteljnih sobah, polpenzion (zajtrk in večerja),

celodnevni izlet v z ogledom Trogirja in Splita,

vožnja z ladjico,

zunanje oglede po programu,

stroške obveznih spremljevalcev,

stroške izvedbe aranžmaja in animacijo,

organizacijo potovanja,

»Kompas YOUNG zapestnica ugodnosti«,

osnovno nezgodno zavarovanje, dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS,

riziko odpovedi ter DDV.

Doplačila in opombe

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA za maturantske izlete so sestavni del ponudbe in so na voljo na spletni strani Kompas d. d. Program lahko prilagodimo dodatnim željam razredne skupnosti oz. šole na osnovi dogovora.

Možno plačilo na 12. obrokov.