AZURNA OBALA

5 DNI

389 €

★ Največji slovenski maturantski izlet   ★ 1. Izbira slovenskih maturantov  ★ Zapestnica ugodnosti vključena v ceno

01

SLOVENIJA - monaco

Vožnja z modernim turističnim  avtobusom v smeri Italije in naprej do žepne kneževine Monaco. Sprehod mimo predela knežje palače in katedrale z grobnico kneginje Gracije Patricije ter kneza Rainierja. Po želji skupine možen samostojni ogled svetovno znanega Oceanografskega muzeja z izjemnim akvarijem. Nato še skok v svetovljanski Monte Carlo, središče igralništva, razkošnih hotelov, draguljarn in znamenite avtomobilske dirke Grand Prix. V popoldanskih urah prihod do hotela in nastanitev. Po večerji pa vsi na »SPOZNAVNI ŽUR« do jutranjih ur.

02

NICA - ST.PAUL DE VENCE

Ogled Nice: glavni trg, cerkev Notre dame, tržnica... Sprehod zaključimo na znani »Angleški promenadi«, kjer bo prosti čas za kavo. Nadaljevanje ogledov s postankom v eni izmed najlepših vasic, St. Paul de Vence.  Za konec dneva še obisk slikovite vasice Eze, ki kot orlovo gnezdo na pečini kraljuje okoliškim krajem. Ogled parfumerije in postopka izdelovanja te magične dišave ter možnost nakupa. Čaka nas »CLUBBING PARTY«  po najbolj znanih diskotekah

03

SAINT TROPEZ 

Med sprehodom po starem mestnem jedru, bomo lahko občutili slavo, ki jo je to mondeno letovišče pridobilo v zadnjih desetletjih. Odhod na bližnjo peščeno plažo Pampelonne, ki je zaradi številnih plažnih barov in vsakodnevnih zabav znana tudi kot »Saint Tropez beach«. Kopanje in prepuščanje sončnim žarkom na famozni plaži, ki jo vsako leto obišče ogromno slavnih oseb iz sveta šovbiznisa in športa. Pred nami je veseli »SEMAFOR PARTY« - prepustite barvam naj odražajo vaš stas!

04

CANNES - SAINTE MAXIME

Kratek sprehod do festivalne dvorane, starega ribiškega pristanišča, zlate canneške peščene plaže ter prosti čas za kavo. Nadaljevanje vožnje do plaže Sainte-Maxime, ki slovi kot ena najlepših in najbolj znanih plaž na Azurni obali. Dan si bomo krajšali s kopanjem v kristalno čisti vodi, zabavo na plaži in številnimi družabnimi igrami, zaradi katerih nam bo dan še prehitro minil. Povratek v hotel in večerja. Čaka nas »POSLOVILNA ZABAVA« v eni izmed diskotek na mestni promenadi.

05

FRANCIJA - SLOVENIJA

Vožnja mimo Genove do italijanskega modnega središča Milana. Postanek v »Fashion Outletu« za obisk številnih trgovin s spominki, za kakšen obrok hrane ali za nakupe v  trgovinah z znižanimi cenami oblačil priznanih blagovnih znamk vseh svetovnih modnih oblikovalcev. Nadaljevanje vožnje po avtocesti mimo Verone proti Sloveniji. Maturantski izlet se ne konča, ampak nas poveže, da smo pripravljeni za najboljšo after maturantsko zabavo!

Vključeno

prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, parkirnine, cestne in ostale pristojbine,

nastanitev v hotelu turistične kategorije v večposteljnih sobah, polpenzion (zajtrk in večerja),

celodnevni izlet v zaledje Azurne obale z obiskom parfumerije,

celodnevni izlet v Cannes in Saint Tropez,

zunanje oglede po programu,

stroške obveznih spremljevalcev,

stroške izvedbe aranžmaja in animacijo,

organizacijo potovanja,

»Kompas YOUNG zapestnica ugodnosti«,

osnovno nezgodno zavarovanje, dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS,

riziko odpovedi ter DDV.

Doplačila in opombe

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA za maturantske izlete so sestavni del ponudbe in so na voljo na spletni strani Kompas d. d. Program lahko prilagodimo dodatnim željam razredne skupnosti oz. šole na osnovi dogovora.

Možno plačilo na 12. obrokov.