El Clasico

18. 12. 2019

1 DAN

350 €

Si za 90 najbolj norih minut, ko obstane cel svet? To se zgodi samo nekajkrat na leto, ko se med seboj na svetovno daleč najbolj prestižnem derbiju med seboj na EL CLASICU udarita FC Barcelona in Real Madrid. Tukaj pa je tvoja IZJEMNA PRILOŽNOST za ogled najbolj gledane tekme na svetu.


Spopad med Barcelono in madridskim Realom je največja nogometna tekma na svetu, ki jo pozna svet. Tudi zgodovinski dogodki izpred 50 let nazaj so poskrbeli, da je vsaka tekma med katalonskim klubom in Realom kot bi rekli "na nož".

Za tekmo je na voljo samo 99.000 vstopnic, pa vendar nas je na svetu vsaj nekaj milijonov tistih ki bi si radi ogledali takšno tekmo v živo. Če niste član navijaškega kluba (Penye) ali član FC Barcelone (Socio) je vstopnico za takšno nogometno tekmo nemogoče dobiti, razen na črnem trgu.

Letos pa smo se še posebej potrudili in pri turistični agenciji Kompas d.d. in oddelku za mlade Kompas YOUNG poskrbeli za to, da se v oktobru mesecu odpravimo v Barcelono na ogled El Clasica. Vabljeni seveda vsi nogometni navdušenci in seveda tudi vsI tisti, ki že vrsto let sanjate, da bi si spektakel ogledali v živo.

 

Poleg nogometa pa je tukaj tudi fantastično mesto Barcelona, ki se ponaša z veliko znamenitosti za turistične oglede - in da, tudi za to bo čas. Sagrada Familia, Park Guell, znamenita La Rambla pa še bi lahko naštevali! 

Messi, Suarez, Griezmann, Dembele proti Hazardu, Benzemaju, Modriću in Ramosu na drugi strani. Kdo bo koga? Bodite del največje nogometne tekme tudi vi! 

že od:

350 €

VSTOPNICA ZA OGLED NOGOMETNE TEKME

že od:

60 €

LETALSKA VOZOVNICA

že od:

110 €

NASTANITEV V HOTELU 3*

Paketno potovanje je pripravljeno izključno na zahtevo stranke, zato stroške kakršnekoli spremembe paketnega potovanja krije stranka.

© 2020 Kompas d.d.     #NOWORNEVER

☎ 01/ 234 41 42

young@kompas.si

Dunajska 117, SI-1000 Ljubljana

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube