EXIT 2.0

8.7. - 11.7. 2021

od 64€ *

EXIT v 2021
Potrjeno: Na trdnjavo prihajajo David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz in Boris Brejcha!

Exit bo praznovanje 20. obletnice obeležil prihodje leto med 8. in 11. julijem.  Prihod na Petrovaradinsko trdnjavo v Novem Sadu je potrdil najvplivnejši didžej in producent David Guetta, pridružil se mu bo absolutni hit-mojster DJ Snake, na seznamu nastopajočih je tudi že raper Tyga in še superzvezdnik nove generacije Boris Brejcha.

 
Ultimativni nastop pripravlja Eric Prydz, in sicer v specialni b2b različici s kultnim Four Tetom, za katerega pa bo to tudi prvi nastop v Srbiji. Na praznovanje prihajajo tudi indie heroji Metronomy, prejemnik grammyja za življenjsko delo Marky Ramone, metal legende Sepultura, odlični Denis Sulta, Dax J in Kobosil, hard rock dame Thundermother, ter vodilni regionalni izvajalci kot so Laibach, Goblini, Marko Nastić, Massimo, After Affair, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Insolate, Lag in mnogi drugi. 

VSTOPNICE

Pomembno: Čuvaj svojo vstopnico! 

Vstopnice, ki so veljale za leto 2020 bodo veljale tudi v letu 2021. 


Za vse, ki si že lastijo vstopnico za leto 2020, so pripravljena posebna presenečenja in številne ugodnosti. Med drugim je v igri možnost, da osvojiš vseživljenjsko vstopnico za EXIT, festivalsko pasico, ki omogoča dostop na oder mts Dance Arene in tudi možnost, da tvoja navadna vstopnica postane VIP. Prav tako pa bodo vsi imetniki vstopnice za leto 2020 imeli 20% popust pri nakupu vseh EXIT majic in drugih spominkov. 
 

REZERVACIJO ŽELIM PRESTAVITI NA EXIT FESTIVAL 2021

Cenjene stranke obveščamo, da zaradi povečanega obsega sprejemamo zahtevke za prestavitev prek naslednjega obrazca.

EXIT festival bo potekal od 8. do 11. julija 2021 na rekordnih 40 festivalskih odrih.

ŽELIM POVRAČILO KUPNINE VSTOPNIC ZA EXIT FESTIVAL 2020

Cenjene stranke obveščamo, da zaradi povečanega obsega sprejemamo zahtevke za povračilo prek naslednjega obrazca.

Povračilo vplačanega zneska za vse kupljene vstopnice po vaši pogodbi, bo v skladu z navodili organizatorja,

opravljena od meseca septembra 2020 naprej.

Turistična agencija zadrži stroške odpovedi, in sicer 5 €/vstopnico (velja za festivalsko vstopnico in/ali vstopnico za kamp).

ŽELIM VREDNOTNICO OZ. DOBROPIS, KI VELJA 2 LETI OD IZDAJE

Na vaše ime vam bomo izstavili vrednotnico – dobroimetje, ki ga boste lahko vnovčili ob rezervaciji kateregakoli produkta podjetja Kompas d.d. in omogoča unovčljivost v 24 mesecih od izdaje. Če je do takrat ne boste izkoristili, vam bomo vrnili vrednost vašega vplačanega zneska.

☎ 01/ 234 41 42

young@kompas.si

Dunajska 117, SI-1000 Ljubljana

© 2020 Kompas d.d.     #NOWORNEVER

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube