FC BARCELONA vs. atletico madrid

26. 4. 2020

1 DAN

270 €

Ljubitelji nogometa POZOR! Če španska nogometna tekma EL CLASICO velja za najbolj gledano tekmo na svetu, je tukaj tekma, ki za EL CLASICOM ne zaostaja prav dosti. Če omenimo dva nogometna velikana, na eni strani ekipa iz Barcelone, z Lionelom Messijem na čelu, na drugi strani pa ekipa Atletica iz Madrida, z najboljšim nogometnim vratarjem na svetu, Janom Oblakom. Prav slovenski vratar pa je zaslužen, da slovenski nogomet odmeva po vsem svetu, vi pa ste tisti, ki imate zdaj ekskluzivno priložnost, da si tekmo na kateri bo zaigral tudi eden od največjih svetovnih zvezdnikov nogometa, ogledate v ŽIVO in doživite spektakel kot ga še ni bilo.


Letos smo se še posebej potrudili in pri turistični agenciji Kompas d.d. in oddelku za mlade Kompas YOUNG poskrbeli za to, da se v aprilu odpravimo v Barcelono na ogled tekme. Vabljeni seveda vsi nogometni navdušenci in seveda tudi vsI tisti, ki že vrsto let sanjate, da bi si spektakel ogledali v živo.

 

Poleg nogometa pa je tukaj tudi fantastično mesto Barcelona, ki se ponaša z veliko znamenitosti za turistične oglede - in da, tudi za to bo čas. Sagrada Familia, Park Guell, znamenita La Rambla pa še bi lahko naštevali! 

VSTOPNICA ZA OGLED NOGOMETNE TEKME

že od:

270 €