top of page

NOČNI GARDALAND

17. 6., 24. 6., 29. 7., 19. 8., 26. 8., 2. 9. 2023

 78 €

V jutranjih urah se bomo iz različnih krajev v Sloveniji odpeljali proti Italiji.  Vožnja mimo Benetk, Padove in Verone do Gardskega jezera, kjer se s svojo ponudbo bohoti zabaviščni park Gardaland.
Čudoviti svet domišljije nas bo razveseljeval s številnimi vrtiljaki, panoramskimi vlakci in stojnicami z nešteto sladkarijami. Svet zabave je namenjen tako otrokom kot odraslim, ki jim je tovrstna zabava užitek. Popeljali se bomo s čolni po džungli, odkrivali skrivnosti egipčanskih templjev ter podzemnih rudnikov dragih kamnov, se sprehodili po divjem Zahodu, popeljali z vlakom smrti in se ustavili v dinamičnem kinu. Vsi ljubitelji adrenalina bomo lahko uživali na vožnji z Blue Tornadom, vratolomnimi ,,rollercoasterji’’ Sequoia Adventure, X Raptor, Magična gora, Oblivion – črna luknja… Veliko pa je tudi manj adrenalinske ponudbe, tako da vsakdo pride na svoj račun.
Smeh, veselje, radost in številna prijetna presenečenja nas bodo zavedli v tolikšni meri, da bomo pozabili na čas. Kljub temu pa se bomo vseeno morali posloviti od zmajčka Peteršiljčka, maskote Gardalanda; predvidoma ob 22.30 uri. Povratek domov je predviden v zgodnjih jutranjih urah.

Prepričali se bomo, da je lahko vsak obisk zabaviščnega parka nov splet neponovljivih doživetij in vtisov.

Vključeno

✔ prevoz s turističnim avtobusom po programu,

✔ cestnine in parkirnine,

✔ vstopnino v Gardaland,

✔ slovensko spremstvo in organizacija izleta ter DDV

Doplačila in opombe

Odhodi iz: Ljubljane, Sežane, Maribora, Slovenske Bistrice in Celja.

bottom of page