Lefkas FOREVER FUN ISLAND

#foreverfunisland

529 €

6 DNI

termin 25. 6. - 30. 6. in 30. 6. - 5. 7.

★ Originalen program na varni lokaciji!   ★ EKSKLUZIVNO - Posebno letalo direktno iz Ljubljane  ★ Party zapestnica ugodnosti v ceni

01

SLOVENIJA > LEFKAS I FOREVER FUN PARTY

Težko pričakovani #najmaturanc je pred vrati! Zbirališče udeležencev na letališču v Ljubljani in polet posebnega letala v smeri otoka najlepših plaž Jonskega morja. Kalimera Lekfada,… Otok nas bo očaral z različnimi odtenki modre in zelene barve, saj je posejan s številnimi nasadi oljk, agrumov, vinogradov, ki se mešajo z božanskimi turkiznimi barvami morja. Ko se bo sonce spuščalo za obzorje, bomo vedeli, da se približuje »FOREVER FUN PARTY« - skupaj z vami bomo napolnili vzdušje s pozitivno energijo in se spoznali z ekipo, ki bo poskrbela, da bo #najmaturanc vaš najlepši teden mladosti!

02

LEFKAS > NYDRI EXPERIENCE I WHITE CHRISTMAS PARTY

Po zajtrku se sprehodimo po starem mestnem jedru, kjer bomo posedeli v eni lokalnih tavern in opazovali utrip očarljivega mesteca, ki v svojem srcu skriva več kot dve tisočletji zgodovine. Čez dan bomo naše druženje nadaljevali v enem izmed mnogih barov ob morski obali, kjer se bomo prepustili sončnim žarkom, poležavanju ob čudoviti dolgi peščeni plaži in se nasmejali zabavnim igram ob morju. Želeli si bomo, da bi dan kar trajal in trajal, vendar vsega lepega je enkrat konec. Že je pred nami »WHITE CHRISTMAS PARTY«, oblečemo si bele majčke, božični hiti nas bodo popeljali v odštevanje zadnjih sekund pred polnočjo.

03

LEFKAS > SECRET BEACH I SEMAFOR PARTY

Skrito doživetje naj tudi tokrat ostane težko pričakovana skrivnost! Popolnoma nas bo prevzelo pričakovanje in odštevanje sekund do odhoda na skrito doživetje. Zasedli bomo privlačen lokal na plaži in se podali v nepozabno doživetje z našo animacijsko ekipo, ki bo poskrbela, da se boste tudi tega dne na plaži še dolgo spominjali z nasmehom. Ko nam bo veter pihal v lase, bomo opazovali sonce, ki je najlepše ravno od zahodu, ko se počasi spušča za obzorje.  Zvečer razkrivamo vaše statuse, saj je pred nami vedno razigrani »SEMAFOR PARTY« - prepustite nagajivim barvam naj odražajo vaš stas!

04

LEFKAS BEACH ali BOAT EXPERIENCE I GREEK PARTY

Ni lepšega, kot prebujanje v jutro na za mnoge najlepšem grškem otoku. Prepustili se bomo prostem dnevu na peščeni plaži ali se po želji skupine z ladjico odpravili na eno izmed najlepših plaž na otoku. Nisi bil na #najmaturancu, če ne doživiš zabave na ladjici! Naša ekipa bo poskrbela za nepozabno vzdušje na ladjici in že kmalu bomo ugledali plažo »Porto Katsiki« obdano s turkizno modrino jonskega morja. Prepustili se bomo kopanju na peščeni plaži, božanju toplih sončnih žarkov in brezskrbnem uživanju v kristalno čistem morju. Zvečer si priredimo »GREEK PARTY« - kaj praviš na prvo učno urico sirtakija?

05

LEFKAS BEACH ali KATHISMA BEACH I BACK TO SQL PARTY

Po zajtrku se odpravimo na zahodno stran otoka. Postanek v čudoviti obmorski vasici Agios Nikitas, ki slovi kot najbolj slikovito obalno mestece z ozkimi ulicami in odličnimi tavernami. Popolnoma nas bo prevzela lepota plaže Kathisma, kjer bomo zasedli enega izmed privlačnih lokalov na plaži, se nasmejali ob številnih animacijskih igrah ter uživali v dnevni zabavi, s prelepimi pogledi na azurno modrino jonskega modra. Zvečer se od maturantskega izleta poslovimo v slogu glasbenih hitov, ki so zaznamovali najbolj zabavne dni vašega življenja in si priredimo nepozaben »BACK TO SQL PARTY«. Niti šolski zvonec ne bo ustavil zadnje zabave!

06

LEFKAS-SLOVENIJA I BYE BYE GREECE

Po zajtrku še zadnjič zaplavamo v azurni modrini Jonskega morja in prosti čas izkoristimo za nakupe spominčkov pred našim povratkom. Ob dogovorjeni uri s težkim srcem vendar najboljšimi željami pomahamo v slovo Lefkasu, se odpravimo na letališče, kjer uredimo mejne formanosti in se s posebnim letalom odpravimo proti Sloveniji. Med poletom proti domu bomo obujali spomine na čudovite dni, ki smo jih preživeli skupaj v Grčiji in si obljubili, da se že kmalu ponovno srečamo!

Vključeno

✔ povratni letalski prevoz s posebnim letalom na relaciji Ljubljana-Lefkas-Ljubljana v ekonomskem razredu (vključuje 20 kg oddane prtljage)
✔ transfer letališče-hotel-letališče
✔ 5x nočitev z zajtrkom v nastanitvi turistične kategorije v večposteljnih sobah na Lefkasu
✔ dnevni izlet »Nydri experience« in »Secret beach«
✔ vsi zunanji ogledi po programu, Kompas YOUNG zapestnica ugodnosti
✔ stroške obveznih spremljevalcev
✔ kvalitetno slovensko vodenje in animacijo
✔ organizacijo potovanja in DDV. 

Prijavnica 2021

Doplačila in opombe

  • zavarovanje z asistenco v tujini 8€

  • zavarovanje rizika odpovedi 25€

  • doplačilo za polpenzion 50€

  • dodatni fakultativni izleti po želji skupine (na destinaciji).

Možnost obročnega odplačevanja

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA za maturantske izlete so sestavni del ponudbe in so na voljo na spletni strani Kompas d. d. Program lahko prilagodimo dodatnim željam razredne skupnosti oz. šole na osnovi dogovora.

Letak Lefkas

Zakaj na #FOREVERFUNISLAND s Kompas Young?

✔ EKSKLUZIVNO > povratni polet s posebnim letalom iz Ljubljane  
✔ najvarnejša in najhitrejša opcija prevoza na destinacijo 
✔ originalen program dnevnega in nočnega dogajanja na varni lokaciji
✔ »Forever Fun Village« za slovenske maturante 
✔ nespremenjen bogat animacijski program
✔ vključevanje vsebin aktivnega turizma 
✔ redno spoštovanje preventivnih ukrepov
✔ posebni popusti za zgodnje prijave
✔ največ za vaš denar