no sleep FESTIVAL

8.11.2019

od 25 €

Potem ko se je lani v svoji prvi izdaji zbralo več kot 25.000 oboževalcev elektronske glasbe iz več kot 30 držav, z nastopi uveljavljenih imen, kot so Fatboy Slim, Nina Kraviz, Cassius, Lee Burridge, Olof Dreijer in številni drugi, je čas za drugo poglavje. Glavno mesto Srbije je znano po živahnem prizorišču klubov in naraščajočem ugledu na svetovni sceni elektronske glasbe.

No Sleep Festival vabi vse ljubitelje glasbe 8. in 9. novembra v Beograd, na 48-urni neprespani vikend, zraven Donave in drugih slavnih prizoriščih v srcu srbske prestolnice.

Notranji festival elektronske glasbe bo vključeval celodnevno dogajanje na večih točkah v središču mesta. Oba glavna dogodka se bosta odvijala v kolosalnem glavnem Hangarju v beograjskem pristanišču z industrijsko postavitvijo in se nahaja le 10 minut hoje od Trga republike. Celotno območje je znano tudi po svojih podzemnih klubih elektronske glasbe, kot so Drugstore, KPTM, Dot.

Poleg glavnih dogodkov, bodo potekale tudi glasbene konference z zelo razburljivimi mednarodnimi in lokalnimi govorci. Njihov cilj je obravnavati številne različne vidike in izkušnje, ki obdajajo današnjo prizorišče elektronske glasbe. Konvergenca ljudi z različnimi izkušnjami bo sprožila dialog na znanih in še neizdelanih področjih globalne in lokalne scene.

Festivalske vstopnice boste na prizorišču v času festivala zamenjali za zapestnice. Od petka do nedelje bo tako z zapestnico omogočen vstop na različne lokacije po Beogradu, tako podnevi kot tudi ponoči.

Prva imena nastopajočih so že znana: Amelie Lens, Kobosili, Farrago, Joyhauser, Sugar Lobby...

FESTivalska

vstopnica

že od:

25 €

festivalska

VIP gold

VSTOPNICA

že od:

42 €

Lineup

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.