top of page

NOVO LETO

V BANJA LUKI

31.12.2019

3 DNI

od 99 €

01

LJuBLJANA - BANJA LUKA

Zberemo se v zgodnjih jutranjih urah na postajališču Dolgi most v Ljubljani, z možnim vstopom na poti v Novem mestu (pri Qlandiji). Pot nas bo vodila mimo Zagreba, mejo bomo prestopili pri Bosanski Gradiški in nato v Banja Luko, ki nas bo gostila ta nepozabni vikend. Razporedimo se po hostlih in hotelih, razpakiramo in se osvežimo. Sledi nekaj časa za prvo raziskovanje mesta. 
Zvečer se zberemo v eni od banjaluških kavarn v mestnem jedru in se ogrejemo za najboljši žur. Silvestrovanje v enem od top klubov in vstop v novo leto v stilu. 

02

BANJA LUKA

Po poznem zajtrku se zberemo v centru in gremo na ogled mesta. V dobri uri si boste ogledali Narodno skupščino Republike srbske, trdnjavo Kastel, Gospodsko ulico, Banske dvore, Narodno gledališče, cerkev Svete Trojice... Največ mestnega vrveža je na ulici Kralja Petra v centru mesta, ki je tudi središče nočnega življenja.
Ta čas pa lahko namenite tudi samostojnemu raziskovanju mesta. V Banja Luki je znan odličen izbor oblačil, ki jih lahko dobite po ugodnih cenah, za tiste, ki ste željni nakupovalnega vrveža, zanimivih stvari in barantanja, pa je obisk bližnjega marketa nujen.
Čas za kosilo (o najboljših restavracijah izveste na ogledu) in kavico. Zvečer pa na REPRIZO - tour po “banjalučkih kafanah« in ponovimo prejšnji večer z nepozabno poslovilno zabavo.

03

Banja luka - LJUBLJANA

Če se uspete zbuditi pred zajtrkom in check out-om, lahko čas izkoristite za zadnje nakupe ali pa kavico z novo prijateljico ali prijateljem, ki ste ga spoznali na žuru. Vkrcamo se na avtobuse in se “lagano” odpravimo proti domu. Prihod v Ljubljano v večernih urah.

Vključeno

✔ Prevoz z avtobusom,

2 nočitvi v apartmaju, hostlu ali hotelu (postelje v sobi morajo biti polno zasedene),

ogled mesta z vodičem,

spremljevalec na poti,

stroški organizacije potovanja.

Doplačila in opombe

Turistična pristojbina

bottom of page