SEA STAR FESTIVAL

28. - 29. 5. 2021

SEA STAR FESTIVAL JE PRESTAVLJEN NA MESEC MAJ 2021

Z ISTIMI IZVAJALCI; KULTNI CYPRESS HILL IN TECHNO DIVA AMELIE LENS!

 

Letos se že ogrevamo za prihodnje leto!

Ekipa festivala Sea Star pripravlja za čas od četrtka, 21. maja, do nedelje, 24. maja, nepozabne posnetke nastopov iz preteklih let. Sea Star v Umagu so obiskala številna svetovno znana imena, zato se obeta spletni spektakel. Kako si bodo sledili nastopajoči, bo znano 11. maja.

FESTivalska

vstopnica

že od:

36 €

FESTivalska

vstopnica VIP GOLD

že od:

105 €

sea star kamp

že od:

23 €/os.

APARTMAJI SOL STELLA

že od:

144 €/os.

Melia Istrian Villas

že od:

312 €/os.

APARTMAJI SOL KATORO

že od:

177 €/os.

APARTMAJI SOL AMFORA

že od:

210 €/os.

APARTMAJI POLYNESIA

že od:

96 €/os.

OBVESTILO VSEM KUPCEM VSTOPNIC SEA STAR FESTIVALA ZA LETO 2020

 

Glede na okoliščine tako doma, kot po svetu, ter skladno s predpisi pristojnih institucij, je festival SEA STAR z današnjim dnem uradno prestavljen na mesec maj 2021.

Kljub temu pa so organizatorji uspešno dosegli, da so vsi nastopajoči v letošnjem letu nastop potrdili tudi v letu 2021. S tem je festival Sea Star postal trenutno eden redkih, če ne celo edini v regiji, ki mu je v tem trenutku uspelo potrditi nastopajoče. Organizatorji pa ob tem tudi poudarjajo, da se bo seznam nastopajočih še razširil, saj je to edini način, da lahko nagradijo občinstvo za izjemno potrpežljivost in podporo v izredno težki situaciji.

 

Novi festivalski termin je še boljši, saj je teden dni bližje poletnemu času, in sicer 28. in 29. maja 2021.

Datuma sta rezervirana za konkretno število nastopajočih med katerimi so kalifornijski bogovi rapa Cypress Hill, techno superzvezda Amelie Lens, italijaski hit trio Meduza, regionalni velikani Dubioza Kolektiv, bog techna Umek in rap kralj Vojko V! Na festivalskem odru se bodo že omenjenim pridružili Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen in Triad & Yeah Left live, rock duet Buč Kesidi, Tijana T, Insolate, ter junaška techno postava Farrago, Andrea Ljekaj, Damir Hoffman, DJ Gumja, Bronski in Marcelo.

 

Vse vstopnice, kupljene za letošnji festival Sea Star, bodo veljale tudi v letu 2021 in jih ni potrebno menjati. Pozneje pa bodo v prodaji na voljo tudi dodatne vstopnice, nastanitev in prevoz. Več informacij bo kmalu na voljo.

 

Vsi kupci, ki jim novi datumi festivala ne odgovarjajo, lahko z ustreznim dokazilom zaprosijo za vrnitev plačila. Ekipa EXIT pa ob tem tudi naproša za potrpljenje ob vračilu denarja, saj mora biti le-to skladno z zakonskimi usmeritvami. Vse informacije glede vračila bodo kmalu objavljene na spletni strani www.kompasyoung.si, uradni festivalski spletni strani www.seastarfestival.com in na ostalih družbenih omrežjih.

Line up

☎ 01/ 234 41 42

young@kompas.si

Dunajska 117, SI-1000 Ljubljana

© 2020 Kompas d.d.     #NOWORNEVER

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube