top of page

ZAKINTOS 

#foreverfunisland

599 €

6 DNI

25.6., 30.6., 5.7.,
10.7., 15.7., 20.7. 2023

★ Originalen program na varni lokaciji!  
★ EKSKLUZIVNO - Posebno letalo direktno iz Ljubljane  
★ Party zapestnica ugodnosti v ceni

01

SLOVENIJA > ZAKINTOS  
»FOREVER FUN PARTY«

Naj se maturantski izlet končno prične! Zbirališče udeležencev na letališču in polet posebnega letala v smeri za mnoge najlepšega grškega otoka. Kalimera Zante,… Ko enkrat obiščete Zakintos ne pozabite nebeške turkizne modrine Jonskega morja, sijoče beline peska, pokrajine polne oljčnih nasadov in božanskih plaž, ki nas kar kličejo po našem obisku. Ko se bo sonce spuščalo za obzorje, bomo vedeli, da se približuje »FOREVER FUN PARTY« - skupaj z vami bomo napolnili vzdušje s pozitivno energijo in se spoznali z ekipo, ki bo poskrbela, da bo #najmaturanc vaš najlepši teden mladosti!

02

ZAKINTOS BEACH ALI LAGANAS EXPERIENCE  WHITE PARTY

Zakintos je otok, ki nas bo navdušil z edinstvenimi naravnimi lepotami in kjer nam ne bo nikoli dolgčas. Skupaj z vami se bomo sprehodili in spoznali z glavno mestno ulico Laganasa, ki ponuja številne trgovinice, bare in taverne, v katere bomo radi zahajali. Čez dan bomo po želji skupine naše druženje nadaljevali v enem izmed mnogih barov ob morski obali, kjer se bomo prepustili sončnim žarkom, poležavanju ob čudoviti dolgi peščeni plaži in se nasmejali zabavnim igram ob morju. Pred nami je »WHITE PARTY«, oblečemo si bele majčke, hiti bodo odmevali v naših grlih in popeljali v odštevanje zadnjih sekund pred polnočjo.

03

ZAKINTOS BEACH ALI POOLSIDE EXPERIENCE »SEMAFOR PARTY«

Dan bo namenjen celodnevnem kopanju na mestni plaži. Po želji skupine se odpravimo na druženje, kopanje in dnevno zabavo ob bazenčku na skriti a čudoviti lokaciji, nedaleč stran od mesta Laganas. Zasedli bomo privlačen lokal ob bazenu in se podali v nepozabno doživetje z našo animacijsko ekipo, ki bo poskrbela, da se boste tudi tega dne še dolgo spominjali z nasmehom. Ko nam bo veter pihal v lase, bomo opazovali sonce, ki je najlepše ravno od zahodu, ko se počasi spušča za obzorje. Zvečer razkrivamo vaše statuse, saj je pred nami vedno razigrani »SEMAFOR PARTY« - prepustite

nagajivim barvam naj odražajo vaš stas!

04

ZAKINTOS BEACH ali BOAT EXPERIENCE
GREEK PARTY

Ni lepšega, kot prebujanje v jutro na za mnoge najlepšem grškem otoku. Prepustili se bomo dnevu na plaži ali se po želji skupine z ladjico odpravili na eno izmed najlepših plaž na otoku. Nisi bil na #najmaturancu, če ne doživiš zabave na ladjici! Naša ekipa bo poskrbela za nepozabno vzdušje na ladjici in že kmalu bomo ugledali »zaliv tihotapcev« obdan s turkizno modrino jonskega morja. Prepustili se bomo kopanju na peščeni plaži, božanju toplih sončnih žarkov in brezskrbnem uživanju v kristalno čistem morju. Zvečer zaplešemo sirtaki in si

priredimo »GREEK PARTY« - v čigavih grlih bodo najglasneje odmevali grški hiti?

05

ZAKINTOS BEACH ali SECRET BEACH
BACK TO SQL PARTY

želji skupine odpravimo do ene najlepših peščenih plaž na otoku. Skupaj se bomo spustili do enega izmed najbolj znanih plažnih barov, kjer nas čaka celodnevno kopanje, druženje in zabava. Popolnoma nas bo prevzela lepota plaže, kjer se bomo nasmejali ob številnih animacijah ter uživali v dnevni zabavi, s prelepimi pogledi na azurno modrino jonskega modra. Zvečer se od maturantskega izleta poslovimo v slogu glasbenih hitov, ki so zaznamovali najbolj zabavne dni vašega življenja in si priredimo nepozaben »BACK TO SQL PARTY«. Niti šolski zvonec ne bo ustavil zadnje zabave!

06

ZAKINTOS > SLOVENIJA
BYE BYE GREECE

Po zajtrku še zadnjič zaplavamo v azurni modrini Jonskega morja in prosti čas

izkoristimo za nakupe spominčkov pred našim povratkom. Ob dogovorjeni uri s težkim srcem vendar najboljšimi željami pomahamo v slovo Zakintosu, se odpravimo na letališče, kjer uredimo mejne formanosti in se s posebnim letalom odpravimo nazaj proti Sloveniji. Med poletom proti domu bomo obujali spomine na čudovite dni, ki smo jih preživeli skupaj v Grčiji in si obljubili, da se že kmalu ponovno srečamo!

Vključeno

✔ letalski prevoz s posebnim letalom na relaciji Ljubljana-Zakintos-Ljubljana v ekonomskem razredu (vključuje 20 kg oddane prtljage)

✔ transfer letališče-hotel-letališče

✔ 5x nočitev z zajtrkom v nastanitvi turistične kategorije v večposteljnih sobah na Zakintosu

✔ vsi zunanji ogledi po programu

✔ Kompas YOUNG zapestnica ugodnosti

✔ stroške obveznih spremljevalcev

✔ kvalitetno slovensko vodenje in animacijo

✔ organizacijo potovanja in DDV.   

Doplačila in opombe

  • zavarovanje z asistenco v tujini 10€

  • zavarovanje rizika odpovedi 30€

  • doplačilo za polpenzion 60€

  • dodatni fakultativni izleti po želji skupine (na destinaciji).

Možnost obročnega odplačevanja

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA za maturantske izlete so sestavni del ponudbe in so na voljo na spletni strani Kompas d.o.o. Program lahko prilagodimo dodatnim željam razredne skupnosti oz. šole na osnovi dogovora.

Letak Zakintos

Zakaj na #FOREVERFUNISLAND s Kompas Young?

✔ EKSKLUZIVNO > povratni polet s posebnim letalom iz Ljubljane  
✔ najvarnejša in najhitrejša opcija prevoza na destinacijo 
✔ originalen program dnevnega in nočnega dogajanja na varni lokaciji
✔ »Forever Fun Village« za slovenske maturante 
✔ nespremenjen bogat animacijski program
✔ vključevanje vsebin aktivnega turizma 
✔ redno spoštovanje preventivnih ukrepov
✔ posebni popusti za zgodnje prijave
✔ največ za vaš denar
  

bottom of page