ZAKINTOS FOREVER FUN ISLAND

#foreverfunisland

529 €

6 DNI

termin 25. 6. - 30. 6. in 30. 6. - 5. 7.

★ Največji slovenski maturantski izlet   ★ 1. Izbira slovenskih maturantov  ★ Zapestnica ugodnosti vključena v ceno

01

SLOVENIJA > ZAKINTOS I FOREVER FUN PARTY

Naj se maturantski izlet končno prične! Zbirališče udeležencev na letališču v Ljubljani in polet posebnega letala v smeri za mnoge najlepšega grškega otoka. Kalimera Zante,… Ko enkrat obiščete Zakintos ne pozabite nebeške turkizne modrine Jonskega morja, sijoče beline peska, pokrajine polne oljčnih nasadov in božanskih plaž, ki nas kar kličejo po našem obisku. Ko se bo sonce spuščalo za obzorje, bomo vedeli, da se približuje »FOREVER FUN PARTY« - skupaj z vami bomo napolnili vzdušje s pozitivno energijo in se spoznali z ekipo, ki bo poskrbela, da bo #najmaturanc vaš najlepši teden mladosti!

02

ZAKINTOS > LAGANAS EXPERIENCE I WHITE CHRISTMAS PARTY

Zakintos je otok, ki nas bo navdušil z edinstvenimi naravnimi lepotami in kjer nam ne bo nikoli dolgčas. Skupaj z vami se bomo sprehodili in spoznali z glavno mestno ulico Laganasa, ki ponuja številne trgovinice, bare in taverne, v katere bomo radi zahajali. Čez dan bomo naše druženje nadaljevali v enem izmed mnogih barov ob morski obali, kjer se bomo prepustili sončnim žarkom, poležavanju ob čudoviti dolgi peščeni plaži in se nasmejali zabavnim igram ob morju. Pred nami je »WHITE CHRISTMAS PARTY«, oblečemo si bele majčke, božični hiti nas bodo popeljali v odštevanje zadnjih sekund pred polnočjo.

03

ZAKINTOS > CAMEO ISLAND I SEMAFOR PARTY

Dan bo namenjen celodnevnem druženju, kopanju in zabavi na majhni, a čudoviti plaži otoka Cameo z izjemno lokacijo nedaleč od mesta Laganas. Popolnoma nas bo prevzela lepota skritega otočka. Zasedli bomo privlačen lokal na plaži in se podali v nepozabno doživetje z našo animacijsko ekipo, ki bo poskrbela, da se boste tudi tega dne na plaži še dolgo spominjali z nasmehom. Ko nam bo veter pihal v lase, bomo opazovali sonce, ki je najlepše ravno od zahodu, ko se počasi spušča za obzorje.  Zvečer razkrivamo vaše statuse, saj je pred nami vedno razigrani »SEMAFOR PARTY« - prepustite nagajivim barvam naj odražajo vaš stas!

04

ZAKINTOS BEACH ali BOAT EXPERIENCE I GREEK PARTY

Ni lepšega, kot prebujanje v jutro na za mnoge najlepšem grškem otoku. Prepustili se bomo dnevu na plaži ali se po želji skupine z ladjico odpravili na eno izmed najlepših plaž na otoku. Nisi bil na #najmaturancu, če ne doživiš zabave na ladjici! Naša ekipa bo poskrbela za nepozabno vzdušje na ladjici in že kmalu bomo ugledali »zaliv tihotapcev« obdan s turkizno modrino jonskega morja. Prepustili se bomo kopanju na peščeni plaži, božanju toplih sončnih žarkov in brezskrbnem uživanju v kristalno čistem morju. Zvečer zaplešemo sirtaki in si priredimo »GREEK PARTY« - v čigavih grlih bodo najglasneje odmevali grški hiti?

05

ZAKINTOS BEACH ali ST. NICHOLAS BEACH I BACK TO SQL PARTY

Po zajtrku se po želji skupine odpravimo na južno stran otoka, kjer se nahaja znamenita plaža St. Nicholas. Skupaj se bomo spustili do enega izmed najbolj znanih plažnih barov, kjer nas čaka celodnevno kopanje, druženje in zabava. Popolnoma nas bo prevzela lepota plaže, kjer se bomo nasmejali ob številnih animacijah ter uživali v dnevni zabavi, s prelepimi pogledi na azurno modrino jonskega modra. Zvečer se od maturantskega izleta poslovimo v slogu glasbenih hitov, ki so zaznamovali najbolj zabavne dni vašega življenja in si priredimo nepozaben »BACK TO SQL PARTY«. Niti šolski zvonec ne bo ustavil zadnje zabave!

06

ZAKINTOS > SLOVENIJA I BYE BYE GREECE

Po zajtrku še zadnjič zaplavamo v azurni modrini Jonskega morja in prosti čas izkoristimo za nakupe spominčkov pred našim povratkom. Ob dogovorjeni uri s težkim srcem vendar najboljšimi željami pomahamo v slovo Zakintosu, se odpravimo na letališče, kjer uredimo mejne formanosti in se s posebnim letalom odpravimo nazaj proti Sloveniji. Med poletom proti domu bomo obujali spomine na čudovite dni, ki smo jih preživeli skupaj v Grčiji in si obljubili, da se že kmalu ponovno srečamo!

Vključeno

✔ letalski prevoz s posebnim letalom na relaciji Ljubljana-Zakintos-Ljubljana v ekonomskem razredu (vključuje 20 kg oddane prtljage)

✔ transfer letališče-hotel-letališče

✔ 5x nočitev z zajtrkom v nastanitvi turistične kategorije v večposteljnih sobah na Zakintosu

✔ dnevni izlet »Laganas experience« in »Cameo Island«

✔ vsi zunanji ogledi po programu

✔ Kompas YOUNG zapestnica ugodnosti

✔ stroške obveznih spremljevalcev

✔ kvalitetno slovensko vodenje in animacijo

✔ organizacijo potovanja in DDV.   

Prijavnica 2021
maturantski izlet budva

Doplačila in opombe

  • zavarovanje z asistenco v tujini 8€

  • zavarovanje rizika odpovedi 25€

  • doplačilo za polpenzion 50€

  • dodatni fakultativni izleti po želji skupine (na destinaciji).

Možnost obročnega odplačevanja

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA za maturantske izlete so sestavni del ponudbe in so na voljo na spletni strani Kompas d. d. Program lahko prilagodimo dodatnim željam razredne skupnosti oz. šole na osnovi dogovora.

Letak Zakintos
maturantski izlet budva

Zakaj na #FOREVERFUNISLAND s Kompas Young?

✔ EKSKLUZIVNO > povratni polet s posebnim letalom iz Ljubljane  
✔ najvarnejša in najhitrejša opcija prevoza na destinacijo 
✔ originalen program dnevnega in nočnega dogajanja na varni lokaciji
✔ »Forever Fun Village« za slovenske maturante 
✔ nespremenjen bogat animacijski program
✔ vključevanje vsebin aktivnega turizma 
✔ redno spoštovanje preventivnih ukrepov
✔ posebni popusti za zgodnje prijave
✔ največ za vaš denar
  

☎ 01/ 234 41 42

young@kompas.si

Dunajska 117, SI-1000 Ljubljana

© 2020 Kompas d.d.     #NOWORNEVER

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube