ZANTE SUMMER PEAK

25. - 30. 7. 2022


★ Cenovno ugodne počitnice za mlade na enem najlepših otokov Mediterana  
★ Nastanitev v Laganasu, najbolj žurerskem mestu Zakintosa
★ POSEBNO LETALO - Direkten polet iz Ljubljane
FIRST MINUTE VELJA ZA PRVIH 100 PRIJAVLJENIH

od 379 €

 

V dobri uri do najlepše Evropske plaže - eden najbolj priljubljenih Grških otokov s čudovitimi plažami, tradicionalnimi vasicami in živahnim nočnim življenjem vabi na mladim prilagojen oddih v vrhuncu poletne sezone.

01

SLOVENIJA - ZAKINTOS

Zbirališče udeležencev na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani. Po opravljeni kontroli dokumentov polet proti grškem otoku Zakintos. Otok nas bo očaral z različnimi odtenki zelene barve, saj je posejan s številnimi nasadi oljk, agrumov, različnim cvetjem ter vinogradi. Namestitev v hotelu, v kolikor bo čas dopuščal prosto za kopanje, druženje in poležavanje na čudoviti dolgi peščeni plaži. Možnost zabave v enem izmed barov vedno priljubljenega Laganasa.

02

ZAKINTOS

Zakintos je otok, ki nas bo navdušil z edinstvenimi naravnimi lepotami in kjer nam ne bo nikoli dolgčas. Spoznali se boste z glavno mestno ulico Laganasa, ki ponuja številne trgovinice, suvenirnice, bare in restavracije, v katere boste radi zahajali v prostem času. Po želji skupine se odpravimo na južno stran otoka, kjer se nahaja znamenita plaža Banana. Skupaj se bomo spustili do enega izmed najbolj znanih beach barov, kjer nas čaka celodnevno kopanje, druženje in zabava. Možnost zabave v enem izmed barov vedno priljubljenega Laganasa.

03

ZAKINTOS

Sončne žarke bomo lovili na mestni plaži Laganasa. Po želji se odpravimo na prijeten poldnevni izlet z ladjico na območje Narodnega morskega parka, kamor se želve Caretta-Caretta vračajo vsako poletje. Ob koncu izleta se ustavimo še v zalivu Keri, kjer zaplavamo v belo-modri pravljici Jonskega morja. Po želji možnost zabave v enem izmed barov in diskotek vedno priljubljenega Laganasa.

04

ZAKINTOS

Končno je prišel dan, ki smo ga nadvse težko pričakovali. Po želji skupine se odpravimo na najbolj znano plažo Zakintosa – zaliv tihotapcev! Zaliv je dostopen samo z ladjico, zato bo vožnja do plaže mimo strmih, dih jemajočih klifov prvo prijetno presenečenje tega dne. Na sanjski peščeni plaži namreč že več let priteguje radovedne poglede nasedla ladja tihotapcev. Po želji možnost zabave v enem izmed stoterih diskotek in barov Laganasa.

05

ZAKINTOS

Po zajtrku se odpravimo na čudovito peščeno plažo, kjer se bomo nastavljali toplim sončnim žarkom. Po želji skupine se odpravimo na izlet v notranjost otoka. Ogledamo si glavno mesto s cerkvijo Sv. Dionisa, zaščitnika otoka. S hriba Bochali bomo opazovali čudovit razgledm, si ogledali najstarejšo oljko v vasici Exo Chora in dan zaključili v tradicionalni vasici Volimes, kjer bomo lahko kupili domače izdelke iz medu in oljk. Po želji zvečer še zadnjič zavzamemo glavno mestno ulico Laganasa.

06

ZAKINTOS - SLOVENIJA

Ni lepšega kot prebujanje v zadnje jutro na obali Jonskega morja! Še zadnjič zaplavamo v azurni modrini in imamo nekaj prostega časa za nakupe zadnjih spominčkov. Ob dogovorjeni uri se odpravimo na letališče, uredimo mejne in carinske formalnosti ter se z letalom opravimo proti bližnjem letališču. Med vožnjo proti Sloveniji bomo obujali spomine na čudovite dni, ki smo jih preživeli skupaj na Zakintosu in si obljubili, da se že kmalu ponovno srečamo!

Vključeno

letalski prevoz v obe smeri

✔ direktni polet na relaciji Ljubljana-Zakintos z vključenimi 8 kg ročne prtljage (55-40-20 cm)

✔ povratek iz Zakintosa na bližnje letališče z vključenimi 8 kg ročne prtljage (55-40-20 cm)

✔ letališke takse in pristojbine

✔ transfer na relaciji letališče-hotel-letališče

✔ pri povratku transfer bližnje letališče-Ljubljana

✔ 5 x nočitev z zajtrkom v tro-štiriposteljnih sobah v hotelu Perkes 3* v Laganasu

✔ slovenski predstavnik na Zakintosu

✔ organizacijo potovanja in DDV

Obvezno doplačilo (na destinaciji)

turistična pristojbina 1€/osebo/dan

Možna doplačila (ob prijavi)

nastanitev v dvoposteljni sobi 25 €/osebo

5 x večerja 50 €/osebo

nezgodno zavarovanje CORIS 8 €/osebo

oddana prtljaga do 20 kg 50 €/osebo (za obe smeri)

Možna doplačila (na destinaciji)

fakultativni izleti na Zakintosu od 29 €/osebo (na destinaciji)

Zakaj na #ZANTESUMMERPEAK s Kompas YOUNG?

 

✓ najugodnejše poletje za mlade v vrhuncu poletne sezone

✓ EKSKLUZIVNO > polet s posebnim letalom iz Ljubljane

✓ nastanitev v Laganasu s peš dostopom do plaže in nočnega dogajanja

✓ mladim prilagojena nastanitev z atrijem in bazenom

✓ možnost samostojnega ali organiziranega raziskovanja otoka

✓ slovenski predstavnik na destinaciji

✓ posebni popusti za hitre prijave

✓ največ za vaš denar