top of page

ZANTE SUMMER PEAK

FIRST MINUTE VELJA ZA PRVIH 100 PRIJAVLJENIH

★ Cenovno ugodne počitnice za mlade na enem najlepših otokov Mediterana  
★ Nastanitev v Laganasu, najbolj žurerskem mestu Zakintosa
★ Povratni polet iz Ljubljane

25.6. - 30.6., 30.6. - 5.7., 5.7. - 10.7., 10.7. - 15.7., 15.7. - 20.7.2023

od 499 €

 

V dobri uri do najlepše Evropske plaže - eden najbolj priljubljenih Grških otokov s čudovitimi plažami, tradicionalnimi vasicami in živahnim nočnim življenjem vabi na mladim prilagojen oddih v vrhuncu poletne sezone.

Zakintos  – Velja za enega izmed najlepših in najbolj privlačnih Jonskih otokov in je prvi izbor mladih, ki planirajo svoje poletne počitnice. Turkizno čisto morje, dolge peščene plaže in tradicionalne vasice predstavljajo dnevno razglednico otoka, ki se s čudovitim sončnim zahodom spremeni v prizorišče norega nočnega dogajanja.

 

Laganas – predstavlja največje in najživahnejše letovišče na otoku s čudovito 8 km dolgo peščeno plažo. Velja za prestolnico vselej živahnega nočnega življenja z več kot 80 klubi, bari, tavernami in diskotekami in je zaradi izjemne lokacije najboljša začetna točk za raziskovanje otoka.

01

SLOVENIJA - ZAKINTOS

Zbirališče udeležencev na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani. Po opravljeni kontroli dokumentov polet proti grškem otoku Zakintos. Otok nas bo očaral z različnimi odtenki zelene barve, saj je posejan s številnimi nasadi oljk, agrumov, različnim cvetjem ter vinogradi. Namestitev v hotelu.

02-05

ZAKINTOS

Zakintos je otok, ki nas bo navdušil z edinstvenimi naravnimi lepotami in kjer nikoli ne bo dolgčas. Spoznali se boste z glavno mestno ulico Laganasa, ki ponuja številne trgovinice, suvenirnice, bare in restavracije, v katere boste radi zahajali v prostem času. Sončne žarke lahko lovite na neštetih peščenih plažah. Na območju Narodnega morskega parka lahko spoznate želve Caretta-Caretta katere se tu vračajo vsako poletje. Lahko se z ladjico zapeljete vse do skrivnostnega Zaliva tihotapcev.

06

ZAKINTOS

Sončne žarke Ni lepšega kot prebujanje v zadnje jutro na obali Jonskega morja! Še zadnjič zaplavate v azurni modrini in imate dovolj časa za nakupe zadnjih spominčkov. Ob dogovorjeni uri se odpravimo na letališče, uredimo mejne in carinske formalnosti ter se z letalom opravimo proti Ljubljani.

Laganas velja za največje in najživahnejše letovišče na otoku s čudovito 8 km dolgo peščeno plažo. Atraktivnost zaliva niso samo njegove plaže, ampak tudi ogrožena vrsta morskih želv vrste Caretta caretta, ki se vsako poletje vračajo na plaže znotraj zaliva in v nočnem času gnezdijo na njih. Zaliv Laganas je zaščiten naravni nacionalni morski park, hkrati je mesto pravi raj za mlade, saj počitniški dnevi minevajo v živahnih ritmih, ki se razlegajo iz  številnih tavern, barov in diskotek, odprtih pozno v noč.

Hoteli se nahajajo v širšem centru Laganasa. Sobe so dvo, tro in štiriposteljne, standardno opremljene, imajo balkon in lastno kopalnico. V bližini se nahajajo trgovine, restavracije in bari. Promenada in plaža sta dostopni peš.

 

Fakultativni izleti -  Med bivanjem na Zakintosu vam priporočamo odkrivanje lepot otoka skozi naše dnevne in večerne izlete:

  • Island tour + Zaliv tihotapcev in Modre jame

Vožnja z avtobusom po hribovitem zahodnem delu otoka do Agis Leon. Obisk oljarne. Foto-stop v kraju Exo Hora, kjer je najstarejša oljka na otoku. Vožnja skozi stare otoške vasice do pristanišč na severo vzhodu otoka. Vkrcanje na gliser v Agis Nicolao (rezerviran samo za Kompasove potnike). Plovba mimo “Modrih jam” do skrajnega severa otoka in naprej do znamenite Navaggio plaže v Zalivu tihotapcev. Če vreme / morje dopušča, postanek za kopanje in fotografiranje. Ogled ene izmed plavih jam in Postanek za osvežitev v morju. Povratek proti hotelom po vzhodnem nižinskem delu otoka.

 

  • Caretta Caretta

Narodni morski park, občudovanje želve Caretta caretta. Otok Marathonissi, kopanje v čudovitem otoškem zalivu. Prekrasen zaliv Keri, veličastne jame in pečine.

aura.jpg

HOtel
AURA 2*

OTOK ZAKINTOS

že od: 

499 €/os.

The place to save & party!

galaxy.jpeg

galaxy beach resort 5*
otok zakintos 

že od:

829 €/os.

The place to be!

ALKYONIS1.jpg

HOTEL
Alkyonis 3*

OTOK ZAKINTOS

že od:

509 €/os.

The place to rest!

bozikis.jpg

HOTEL bozikis palace 3*
otok zakintos

že od:

529 €/os.

The place to go!

Vključeno

✔ povratni polet na relaciji Ljubljana-Zakintos-Ljubljana v ekonomskem razredu z vključenimi 20 kg oddane prtljage

✔ letališke takse in pristojbine

✔ transfer na relaciji letališče-hotel-letališče

✔ pri povratku transfer bližnje letališče-Ljubljana

✔ 5 x nočitev / nočitev z zajtrkom v nastanitvi turistične kategorije v več posteljnih sobah na Zakintosu

✔ slovensko spremljanje

✔ organizacijo potovanja in DDV

Obvezno doplačilo

turistična pristojbina 1€/osebo/dan

prijavnina 23€/osebo

Možna doplačila (ob prijavi)

nastanitev v dvoposteljni sobi 25 €/osebo (Hotel Aura)

5 x zajtrk 25 €/osebo (Hotel Aura)

5x polpenzion (zajtrk in večerja) 60€/osebo (Hotel Aura)

riziko odpovedi 5% skupne cene aranžmaja/osebo

nezgodno zavarovanje CORIS 10 €/osebo

Možna doplačila (na destinaciji)

fakultativni izleti na Zakintosu

Zakaj na #ZANTESUMMERPEAK s Kompas YOUNG?

 

✓ najugodnejše poletje za mlade v vrhuncu poletne sezone

✓ povratni polet z letalom iz Ljubljane

✓ nastanitev v Laganasu s peš dostopom do plaže in nočnega dogajanja

✓ mladim prilagojena nastanitev z atrijem in bazenom

✓ možnost samostojnega ali organiziranega raziskovanja otoka

✓ slovenski predstavnik na destinaciji

✓ posebni popusti za hitre prijave

✓ največ za vaš denar
 

bottom of page