top of page

Exit 2.0 napovedal prve artiste

Prihod na veliko praznovanje ob 20. obletnici Exita so prvi potrdili David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejcha, Sepultura, Kosheen in drugi!

Organizatorji festivala EXIT, ki bo med 9. in 12. julijem 2020 obeležil 20. let obstoja, napovedujejo prve superzvezde, ki so potrdile prihod na festival. Med njimi so David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejcha, Sepultura, Artbat, Zhu, Meduza in drugi, bodo na trdnjavi zastopali različne žanre elektronske glasbe, kitarske rife in hip-hop viže. David Guetta pripravlja ekskluzivni nastop, saj je zelo omejil število festivalov na katerih bo nastopil, prav tako pa je bil med najbolj priljubljenimi po glasovih EXIT občinstva.

EXIT Festival 2020: https://youtu.be/lf1zwlFkPhk


Tyga je eden od vodilnih predstavnikov rap žanra, ki se podpisuje pod številne uspešnice, ki jih je ustvaril s kralji kot so Santana, Drake, Offset, DJ Snake in Snoop Dogg. Za seboj ima sedem studijskih albumov, neverjetnih 74 singlov in kar 30 milijonov Spotify poslušanj na mesec! Prihod je potrdil tudi britanski kantavtor James Arthur, avtor uspešnic Impossible in Say You Won't Let Go.


Davidu Guetti pa se bo na glavnem odru pridružil še Fatboy Slim, ki ima s festivalom EXIT prav posebno vez. Boris Brejcha se na trdnjavo vrača večji kot kadarkoli prej, premierni nastop pa bo ovekovečil ukrajinski tandem ARTBAT. Na seznamu nastopajočih so še Meduza, eden od favoritov letošnjih nagrad grammy ter misteriozni DJ in producent ZHU, lastnik gigantskih hitov Faded, In the Morning in Working for it.


Med povratniki so tudi rokerji Kosheen kot tudi Roni Size in LTJ Bukem. Zabave ob 20. obletnici pa ne bodo zamudili kultni Sepultura, Billy Milano s svojim M.O.D. (Method of Destruction), ruski Moscow Death Brigade, Crippled Black Phoenix, eden od vodilnih punk dark-wave bendov She Past Away in Bury Tomorrow. Lokalne barve te prve najave pa zastopajo še Buč Kesidi, E-play in Love Hunters.

27 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page