top of page

EXIT SE NE USTAVLJA

20. obletnica bo za vse glasbokusce

Uvodno špico ima DJ SNAKE, med svežimi nastopajočimi pa so še raper Sheck Wes, Metronomy in Marky Ramone


Med 9. in 12. julijem se bo zgodil letošnji vrhunec poletja. Festival EXIT v Novem Sadu bo obeležil 20. obletnico in na praznovaju ne bo manjkalo znanih glasbenih imen.

DJ Snakebo poskrbel za uvodne ritme in nesporno je Parižan prvokategornik. Lahko se pohvali z več kot 10 milijardami ogledov na strani YouTube, zabeležil pa je tudi več kot šest milijard poslušanj na platformi Spotify. Zazvenele bodo uspešnice kot so Taki Taki, Lean On, Let Me Love You in spektakularni hit Loco Contigo, na katerem je gost raper Tyga, prav tako še eden od letošnjih nastopajočih na Exitu.


Seznam nastopajočih še raste:

Med najbolj svežimi imeni, ki so jih organizatorji razkrili v zadnjem tednu je tudi ameriški raper Sheck Wes. Svoj prihod pa je potrdila tudi ena vodilnih britanskih indie-rock zasedb, Metronomy. Da bo na festivalu prisotna prava mera glasbenih ikon, bo poskrbel punker Marky Ramone, prav tako pa bodo na trdnjavi hardcore punkerji Agnostic Front. Slednji bodo obogatili ponudbo odra Explozive, kjer so že zapisani Finci Rattus, Bostončani Death Before Dishonor, Norvežani Shining, Švedinje Thudermother in Londončani Guitar Gangsters.

David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejcha, ARTBAT, Sepultura, Meduza, ZHU pa so še številni drugi, ki bodo julija leteli v Novi Sad.


25 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page