top of page

HAPPINESS IS A THREE DAY WEEKEND

Vikend pobegi so odlična priložnost, da končno prevzamete pobudo za načrtovanje potovanja, o katerem ste sanjali. Odhod do bližnje plaže, očarljivega mesteca ali mednarodno nagrajene vinske dežele, je le nekaj idej, da izkoristite vikend do maximuma.


LOCATION, LOCATION, LOCATION

Za krajša potovanja je lokacija zelo pomembna, saj ne želimo veliko časa preživeti na poti. Nekaj naših predlogov za vikend pobeg: Valencija, Barcelona, Berlin, Malta, Pariz, Praga, Sarajevo... To je le nekaj destinacij, kjer pot ni predolga in mesta ponujajo za vsakega posameznika nekaj. Nujno je potrebno probati lokalno kuinariko, ki jo mesto ponuja, ogled dobre galerije ali razstave in seveda naj ne manjka tudi nekaj zabave.


USE VACATION TIME

Nedavna ameriška raziskava je pokazala, da približno 55% ameriških delavcev zaključi leto, ne da bi izrabili vse svoje proste dni letnega dopusta. Toda strokovnjaki pravijo, da je zdrava odločitev izkoristiti dopust, ker izboljša vašo produktivnost, duševno zdravje in fizično počutje. Če vam je dodeljeno nekaj prostih dni, zakaj jih nebi izkoristili?

Odličen način koriščenja prostih dni skozi vse leto je petek ali ponedeljek, da si ustvarite lep, podaljšan vikend. Namesto da porabite vse dni za dvotedensko potovanje, raje svoje proste dneve uporabite skozi vse leto in si privoščite podaljšane vikende. Enkrat na mesec podaljšan vikend na novi destinaciji in sreča je zagotovljena skozi vse leto.


PLAN AHEAD

Ko se udobno nastanite v hotel, raziščite različne dejavnosti, ki so vam na voljo tam.

Naj bo to enodnevni zlet z ladjico ali obisk bližnjega kraja in ogled pridelovanja lokalnega vina, enostavno izkoristite največ od mesta kar vam ponuja. Včasih je samo sprehod skozi mesto in dober brunch s prijatelji vse kar potrebujemo.


KEEP YOUR LUGGAGE LIGHT

Večni problem pripadnic ženskega spola :) Kljub temu, da smo lahko veliko na poti, vedno znova je v kovčku preveč stvari. Youtube ponuja veliko različnih nasvetov kako spakirati enostavno in funkcionalno. Ne skrbite, če ste kaj pozabili doma, to je odličen izgovor za shopping.


HAVE FUN!

Uživajte v prostem času, pojdite na raziskovanje, popijte malo vina in se zabavajte!



41 views

Recent Posts

See All
bottom of page